Vores populære læringstårn

Ved køb over 500,00 kr.

Direkte til din nærmeste pakkeshop.

Alle vores møbler er 100% DANSK produceret og designet. Alle materialer kommer fra danske leverandører.

Velkommen indenfor

MØBLER

Dukkehus villa wilma

Leg

Tøjstativ

Opbevaring

Velkommen ind i vores lille univers hos Wood if. Udover at du selvfølgelig kan købe alle vores børnemøbler, vil du også finde en masse inspiration til, hvordan vores produkter kan indgå i indretningen af et moderne, hyggeligt hjem, med plads til børn, leg og kreativitet.

Woodif_logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bord- og bænk sættet skaber hurtigt
rum til kreative udfoldelser
Store flyttedag
Hjerterum på den lille pult
Tidligere
Næste

Samles uden skruer, hvordan det?

Alle vores produkter samles uden brug af værktøj, skruer eller søm. Det hele “klikkes” sammen. Du kan læse mere om vores system her, og se detaljer af forskellige samlinger og udskæringer. Se nogle af vores møbler til børn forneden.

"Selv min mand kunne samle skænken"
Sarah, hvis mand lige har samlet skænken Hans
"Ej hvor er det smart, og mega nemt at samle" -
Dorthe Poulsen, som lige har samlet til læringstårn
"Jeg er mest overrasket over hvor stabil og stærk reolen er"
Heidi Sørensen, om reolen Vera
Tidligere
Næste

DIY !

Det er så nemt at give vores børnemøbler et personligt touch.  

Om det er hele møblet der skal have en tur, eller en enkelt hylde eller andet, så er det ret nemt at gå til.

Vi har samlet nogle gode råd og guides til maling og lak, som du finder her.

Miljøvenligt

I en verden, hvor vi i dag står overfor nogle massive klimaforandringer, som truer vores planet på mange områder, vil vi også gerne slå et slag for det miljørigtige i at vælge et af vores produkter. 
Med WOOD IF’s produkter tager du også det miljøvenlige valg – og det gør du blandt andet fordi at det træ vi anvender er FSC-godkendt, og det bliver transporteret direkte til os i Danmark – hvorefter vi sender det ud til vores kunder.

Der er derfor ingen mellemled, og dyr transport, hvilket også medfører mindre co2 – udledning. Derudover er det produkter der bliver produceret i ikke behandlet træ, dvs. vi anvender ingen lak, olie, maling mm.  

Måske et kreativt projekt?

WOOD IF’s produkter står knivskarpt i deres rå men samtidig stilene udtryk, men er du en kreativ og legesyg sjæl, giver vores produkter samtidig også mulighed for at du selv kan sætte dit præg på hvordan det skal se ud. Det kan være at dukkehuset bliver et projekt derhjemme, hvor der skal males og tapetseres eller at et af vores klikborde skal males eller dekoreres med vejbane, skov og sø – til lege med biler, dyr og bondegård – det er kun kreativiteten der sætter grænser for de muligheder der er. 

Men går du i gang derhjemme med et hyggeligt projekt som at eks. male et af vores produkter, så kan vi ikke garantere at funktionen med at klikke møblet til og fra hinanden bliver ved med at være funktionsdygtig – træ er et levende materiale – og det giver sig/arbejder ved fugt. Det bør man derfor tænke over, inden man tager beslutningen om at kaste sig ud i et kreativt projekt! 

Nyheder

  • Dekoration

    Boulevard Greenhouse

    109,00 DKK Tilføj til kurv
  • Belysning

    Natlampe Enhjørning

    299,00 DKK Tilføj til kurv

Børnemøbler i træ af høj kvalitet 

Drømmer du om stilrene og funktionelle børnemøbler i høj kvalitet? Sådanne møbler er ikke altid lige nemme at finde. Men de er faktisk meget efterspurgte. Derfor har vi skabt brandet Wood if. Vi står bag helt unikke børnemøbler fremstillet i kvalitetstræ og med et rå, enkelt og stilrent design. Vores vision er at skabe de mest funktionelle og miljøbevidste børnemøbler på markedet – som faktisk også gør hverdagen nemmere for jer. Taburetter. Legeborde. Bænke. Bogkasser. Skrivepulte. Tallerkenrækker. You name it. Vores sortiment rummer mange møbler til leg, brug og opbevaring. 

Funktionelt dansk design 

Børneværelset såvel som resten af hjemmet skal være funktionel indrettet, når du har små størrelser. Som forældre ved vi også godt selv, at det er vigtigt, at legen skal være i fokus. Derfor har vi designet og udviklet et væld af smarte børnemøbler i træ, der både gør hverdagen nemmere og som danner ramme for leg og kreative stunder. Vores møbler er udviklet med et smart kliksystem, der gør det let at samle og skille dem af. Det er ideelt til jer med knap så meget plads. Møblerne kan nemlig let samles og skilles af. Hvilket er super smart, når I ikke har så meget plads i hjemmet og har brug for at stille taburetten eller legebordet væk for en stund. 

Flot design & høj kvalitet

Vores vision om at fremstille efterspurgte børnemøbler er også forstærket af et fokus på høj kvalitet og en omtanke for miljøet.  Alle møblerne er i dansk design, og de er også fremstillet i Danmark. Til produktionen benytter vi udelukkede kvalitetsmaterialer. Alle vores produkter er fremstillet af birke krydsfinér. Dette er et stærkt og holdbart materiale, der holder til hverdagens slid. Desuden er det også et æstetisk materiale, der giver ethvert møbel et unikt og flot look.  Vores fokus på miljøbevidsthed skinner også igennem i vores børnemøbler og produktionen af disse. Vi sikrer os altid kvaliteten af materialerne og køber direkte ind fra certificerede og miljøbevidste savværker. På den måde kan vi også skære et mellemled væk og derved sætte et mindre CO2 aftryk på miljøet.  Har I selv en god idé til et børnemøbel, som I står og mangler i hverdagen? Alle vores produkter udvikles med vores egne idéer eller idéer fra andre forældre og deres børn. Vi vil derfor altid gerne høre fra dig, hvis du har en helt fantastisk idé til et nyt børnemøbel i træ!

Scroll til toppen

Velkommen tilbage! Du er måske gået glip af nogle af vores seneste nyheder?