VÆGHYLDER MED PRINT

7 seje og smarte versioner
med fx regnbuer, bondegården
eller maskiner.
INTROPRIS: 299 KR.

 

NYHED:
TØJSTATIVET ROD

Designet i smart, enkelt, klassisk og nordisk stil! INTROPRIS: 849 KR.

 

NYHED!

Væghylderne Theo & Cleo

 

Bogkassen Albert

 

WOOD IF - FUNKTIONELLE BØRNEMØBLER I HØJ KVALITET

1
1

Problemfrit!

Problemfrit køb fra start til slut ✔️

Troels

Super fine møbler!

Super fine møbler!! De passer rigtig godt til børneværelset😊

Sidsel

God kvalitet og kundeservice

Rigtig lækkert læringstårn. Nem at samle. God kundeservice – hurtige svar og venlige. Et af fødderne flækkede desværre under samling,

Sarah

Service i høj klasse

Bestilte 3 garderober, der hurtigt blev leveret. Desværre mindre fejl på dem. På under 1 døgn efter vi gjorde opmærksom

Rikke

Følg med på Instagram
og del din indretning

GÅ TIL PROFIL

BØRNEMØBLER I TRÆ AF HØJ KVALITET

Drømmer du om stilrene og funktionelle børnemøbler i høj kvalitet? Sådanne møbler er ikke altid lige nemme at finde. Men de er faktisk meget efterspurgte. Derfor har vi skabt brandet Wood if. Vi står bag helt unikke børnemøbler fremstillet i kvalitetstræ og med et rå, enkelt og stilrent design. Vores vision er at skabe de mest funktionelle og miljøbevidste børnemøbler på markedet – som faktisk også gør hverdagen nemmere for jer. Taburetter. Legeborde. Bænke. Bogkasser. Læringstårn. Garderober. Tallerkenrækker. You name it. Vores sortiment rummer mange møbler til leg, brug og opbevaring.

FLOT OG UNIKT DESIGN

Vores vision om at fremstille efterspurgte børnemøbler er også forstærket af et fokus på høj kvalitet og en omtanke for miljøet. Alle møblerne er i dansk design, og de er også fremstillet i Danmark. Til produktionen benytter vi udelukkede kvalitetsmaterialer. Alle vores produkter er fremstillet af birke krydsfinér. Dette er et stærkt og holdbart materiale, der holder til hverdagens slid. Desuden er det også et æstetisk materiale, der giver ethvert møbel et unikt og flot look. Vores fokus på miljøbevidsthed skinner også igennem i vores børnemøbler og produktionen af disse. Vi sikrer os altid kvaliteten af materialerne og køber direkte ind fra certificerede og miljøbevidste savværker og får det kørt direkte til os i Tørring. På den måde kan vi også skære et mellemled væk og derved sætte et mindre CO2 aftryk på miljøet.

FUNKTIONEL BØRNEVÆRELSE

Børneværelset såvel som resten af hjemmet skal være funktionel indrettet, når du har små størrelser. Som forældre ved vi også godt selv, at det er vigtigt, at legen skal være i fokus. Derfor har vi designet og udviklet et væld af smarte børnemøbler i træ, der både gør hverdagen nemmere og som danner ramme for leg og kreative stunder. Vores møbler er udviklet med et smart kliksystem, der gør det let at samle og skille dem af. Det er ideelt til jer med knap så meget plads. Møblerne kan nemlig let samles og skilles af. Hvilket er super smart, når I ikke har så meget plads i hjemmet og har brug for at stille taburetten eller legebordet væk for en stund.

OM BIRKE KRYDSFINER

Alle vores møbler er lavet af flot birketræs krydsfiner. Birkekrydsfiner er et let og stærkt materiale. Som ethvert andet træ har materialet naturlige toner, og derfor er alle produkter unikke. Dette betyder også, at to identiske produkter hver kan have deres eget naturlige “farvespil” i overfladen.

MILJØVENLIGT OG FSC-GODKENDT

I en verden, hvor vi i dag står overfor nogle massive klimaforandringer, som truer vores planet på mange områder, vil vi også gerne slå et slag for det miljørigtige i at vælge et af vores produkter. Med Wood If’s produkter tager du også det miljøvenlige valg – og det gør du blandt andet fordi at det træ vi anvender er FSC-godkendt, og det bliver transporteret direkte til os i Danmark – hvorefter vi sender det ud til vores kunder. Der er derfor ingen mellemled, og dyr transport, hvilket også medfører mindre CO2-udledning. Derudover bliver vores møbler produceret i ubehandlet træ, dvs. vi anvender ingen lak, olie, maling mm.

MÅSKE DIT NYE KREATIVE PROJEKT?

Wood If’s produkter står knivskarpt i deres rå men samtidig stilene udtryk. Men er du en kreativ og legesyg sjæl, giver vores produkter samtidig også mulighed for at du selv kan sætte dit præg på hvordan du kan designe vores møbler. Det kan være at dukkehuset bliver et projekt derhjemme, hvor der skal males og tapetseres. Eller børneborde skal males eller dekoreres med vejbane, skov og sø – til lege med biler, dyr og bondegård.
Det er kun kreativiteten der sætter grænser for de muligheder der er. Men går du i gang derhjemme med et hyggeligt projekt som at eks. male et af vores produkter, så kan vi ikke garantere at funktionen med at klikke møblet til og fra hinanden bliver ved med at være funktionsdygtig. Træ er et levende materiale – og det giver sig/arbejder ved fugt. Det bør man derfor tænke over, inden man tager beslutningen om at kaste sig ud i et kreativt projekt - Se vores DIY guide til møbler her!

Har I selv en god idé til et børnemøbel, som I står og mangler i hverdagen? Alle vores produkter udvikles med vores egne idéer eller idéer fra andre forældre og deres børn. Vi vil derfor altid gerne høre fra dig, hvis du har en helt fantastisk idé til et nyt børnemøbel i træ!