NYHED:
TØJSTATIVET ROD

Designet i smart, enkelt, klassisk og nordisk stil! INTROPRIS: 849 KR.

 

NYHED!

Væghylderne Theo & Cleo

 

Bogkassen Albert

 

WOOD IF - FUNKTIONELLE BØRNEMØBLER I HØJ KVALITET

1
1

GRATIS FRAGT > 700 KR

SAMLES UDEN VÆRKTØJ

FSC-CERTIFICERET TRÆ

PRODUCERET I DANMARK

 

Bogkassen Albert

Følg med på Instagram
og del din indretning

GÅ TIL PROFIL

MILJØVENLIGT

I en verden, hvor vi i dag står overfor nogle massive klimaforandringer, som truer vores planet på mange områder, vil vi også gerne slå et slag for det miljørigtige i at vælge et af vores produkter. Med WOOD IF’s produkter tager du også det miljøvenlige valg – og det gør du blandt andet fordi at det træ vi anvender er FSC-godkendt, og det bliver transporteret direkte til os i Danmark – hvorefter vi sender det ud til vores kunder. Der er derfor ingen mellemled, og dyr transport, hvilket også medfører mindre co2 – udledning. Derudover er det produkter der bliver produceret i ikke behandlet træ, dvs. vi anvender ingen lak, olie, maling mm.

BØRNEMØBLER I TRÆ AF HØJ KVALITET

Drømmer du om stilrene og funktionelle børnemøbler i høj kvalitet? Sådanne møbler er ikke altid lige nemme at finde. Men de er faktisk meget efterspurgte. Derfor har vi skabt brandet Wood if. Vi står bag helt unikke børnemøbler fremstillet i kvalitetstræ og med et rå, enkelt og stilrent design. Vores vision er at skabe de mest funktionelle og miljøbevidste børnemøbler på markedet – som faktisk også gør hverdagen nemmere for jer. Taburetter. Legeborde. Bænke. Bogkasser. Skrivepulte. Tallerkenrækker. You name it. Vores sortiment rummer mange møbler til leg, brug og opbevaring.

FLOT DESIGN OG HØJ KVALITET

Vores vision om at fremstille efterspurgte børnemøbler er også forstærket af et fokus på høj kvalitet og en omtanke for miljøet. Alle møblerne er i dansk design, og de er også fremstillet i Danmark. Til produktionen benytter vi udelukkede kvalitetsmaterialer. Alle vores produkter er fremstillet af birke krydsfinér. Dette er et stærkt og holdbart materiale, der holder til hverdagens slid. Desuden er det også et æstetisk materiale, der giver ethvert møbel et unikt og flot look. Vores fokus på miljøbevidsthed skinner også igennem i vores børnemøbler og produktionen af disse. Vi sikrer os altid kvaliteten af materialerne og køber direkte ind fra certificerede og miljøbevidste savværker. På den måde kan vi også skære et mellemled væk og derved sætte et mindre CO2 aftryk på miljøet. Har I selv en god idé til et børnemøbel, som I står og mangler i hverdagen? Alle vores produkter udvikles med vores egne idéer eller idéer fra andre forældre og deres børn. Vi vil derfor altid gerne høre fra dig, hvis du har en helt fantastisk idé til et nyt børnemøbel i træ!

MÅSKE ET KREATIVT PROJEKT

WOOD IF’s produkter står knivskarpt i deres rå men samtidig stilene udtryk, men er du en kreativ og legesyg sjæl, giver vores produkter samtidig også mulighed for at du selv kan sætte dit præg på hvordan det skal se ud. Det kan være at dukkehuset bliver et projekt derhjemme, hvor der skal males og tapetseres eller at et af vores klikborde skal males eller dekoreres med vejbane, skov og sø – til lege med biler, dyr og bondegård – det er kun kreativiteten der sætter grænser for de muligheder der er. Men går du i gang derhjemme med et hyggeligt projekt som at eks. male et af vores produkter, så kan vi ikke garantere at funktionen med at klikke møblet til og fra hinanden bliver ved med at være funktionsdygtig – træ er et levende materiale – og det giver sig/arbejder ved fugt. Det bør man derfor tænke over, inden man tager beslutningen om at kaste sig ud i et kreativt projekt!

FUNKTIONELT DANSK DESIGN

Børneværelset såvel som resten af hjemmet skal være funktionel indrettet, når du har små størrelser. Som forældre ved vi også godt selv, at det er vigtigt, at legen skal være i fokus. Derfor har vi designet og udviklet et væld af smarte børnemøbler i træ, der både gør hverdagen nemmere og som danner ramme for leg og kreative stunder. Vores møbler er udviklet med et smart kliksystem, der gør det let at samle og skille dem af. Det er ideelt til jer med knap så meget plads. Møblerne kan nemlig let samles og skilles af. Hvilket er super smart, når I ikke har så meget plads i hjemmet og har brug for at stille taburetten eller legebordet væk for en stund.

Amalieh

Godt koncept og gode varer! Alle varene er rigtig god kvalitet og nemme at samle. Jeg kommer til at handle der igen!

Mie

MEGA GOD kvalitet og super service !!! Jeg har købt en bogreol til min datters bøger . Ingen skruer ikke noget værktøj - en hver dårlig selvsamlers drøm ! Nu har jeg også bestilt et natbord der passer til 😍 skulle lige høre hvornår det blev leveret og Morten havde sendt svar retur inden for en time ! Kanon service 😍

Louise

Vil på det varmeste anbefale produkterne! Vi har købt bogkasse og læringstårn - og vi er så glade for begge produkter! Nemme at samle og i god kvalitet.

Louise

Altid lækre produkter. Det er så skønt at man ikke skal bruge værktøj til at samle alle møblerne. Elsker møblerne og konceptet.

Flemming

Nemt at bestille og hurtig levering og nemt at samle. Selvom det var hendes 1 års fødselsdag, så varer det ikke længe, før det bliver hendes yndlingssted.

Maibrit

Super hurtig levering. Lækker bogreol i god kvalitet og super nem at samle. Så fin på min søns værelse. Og rigtig godt overblik over alle bøgerne.

TaJe

Intet at klage over. Nem hjemmeside at navigere i, dejlige priser og perfekt produkt.. Levering var lige spot on. 👍 Herfra

Marie

Genialt koncept med super fine og funktionelle møbler til de små. Har købt to bogkasser og en bænk, alle dele er tip-top. Kan klart anbefale Wood if - også superfin kundeservice.

Anja Jensen

Total i orden kundeservice og lækre produkter! Varen jeg søgte var udsolgt. Dagen efter blev jeg ringet op og jeg nåede at få min vare inden fødselsdagsfesten.

Anna Bella

Fantastisk service. Var lidt usikker på, om min vare kunne nå at ankomme til tiden. Ringede ind og fik at vide af den søde pige, hun ville følge ordren til dørs. Dejlig købeoplevelse👍😊

Lone Larsen

Har handlet hos Wood If for første men bestemt ikke sidste gang, har fået en service udover forventeligt. Jeg giver hermed mine allerbedste anbefalinger!

Annemette

Kæmpe ros til Morten og Co. fra Wood if. Det har været en service udover det forventelige. Jeg elsker deres produkter og koncept, det har et helt speciel kendetegn

Anne

God service og vejledning. Skulle bestille til adresse i Berlin, alt gik hurtigt og til stor tilfredsstillelse især hos mit barnebarn.

Kristin, Norge

Veldig fornøyd med læringstårnet! Raskt og enkelt å sette sammen, og barnet elsker det! Varen ble sendt raskt, og vi fikk gode svar via kundeservice på mail.

Anna C

Det holder til at blive brugt, og det bliver ved med at holde sig pænt. Og så er det en rigtig god pris. Jeg synes, at de har tænkt meget over, hvad en børnefamilie har brug for.

Christina

En rigtig god oplevelse! Jeg er så glad for de reolkasser vi har købt. Rigtig god opbevaring på børneværelset og super nem at samle.

Gitte

Den ene af de to ting beskadiget ved ankomst. Det var dog ikke woodif.dk skyld men fragt firmaet. Men takket være en super service havde jeg i løbet af få dage nye dele.

Børnemøbler

Flot dansk design og en høj kvalitet går hånd i hånd i de bæredygtige børnemøbler fra WOOD IF. Vores produkter bliver udelukkende fremstillet i træ, der er FSC-godkendt. Vi anvender hverken olie, maling eller lak til behandling af møblerne. Materialet er 9 mm birketræs krydsfinér, der er et både smukt og solidt materiale. Hvert møbel har et flot og unikt look, da træet har et varierende og smukt farvespil, der giver produkterne karakter. Møblerne fremstår i et råt, enkelt og stilrent design, der passer ind i de fleste hjem. Og så kan vores møbler samles nemt uden brug af værktøj. De samles ved hjælp af et smart klik system. Derfor er det også hurtigt at skille møblerne ad igen og gemme dem væk, hvis pladsen lige skal bruges til noget andet, eller hvis man vil have møblerne med i sommerhuset eller til bedsteforældrene.

Wood if

WOOD IF står bag de helt unikke børnemøbler lavet i kvalitetstræ, der kan holde til hverdagens brug og slitage. Vores vision er at skabe funktionelle og miljøbevidste møbler til børn, der samtidig pynter i ethvert hjem. Alle vores produkter er blevet udviklet efter vores egne idéer og erfaringer som forældre, samt fra andre forældre og deres børn. Vi udvikler hele tiden nye ting, og vi vil gerne høre fra dig, hvis du har en rigtig god idé til et nyt børnemøbel i træ.

Prøv at se vores kombisæt med det store og rummelige legetøjsbord Bjørn og de to smarte og store opbevaringskasser Stine. Opbevaringskasserne uden låg kan nemt skubbes ind under bordet, når der ikke bliver leget, så det hele ser ryddeligt op pænt ud uden at fylde for meget. Dette tilbudssæt er perfekt både til værelset, køkkenet eller i stuen. Og overvej, om det ikke kunne være smart at stille en lille bænk enten i entré, køkkenhjørne, et gangareal eller andet sted, hvor det kunne være praktisk med et siddemøbel og fralægningsplads til dit barn.

Woodif

Vores store sortiment af træmøbler børn kan bruge til både opbevaring, kreativitet og leg gør, at I kan vælge lige netop det, der passer til det værelse eller rum, hvor børnemøblerne skal stå. Vi har fx både små og store dukkehuse, små og store bænke og borde, små og store reoler i forskellige højder og bredder. Og så har vi nogle fantastiske opbevaringskasser i forskellige størrelser til legetøj, bøger mm., der kan skubbes ind under legebord og bænk, eller reoler, hvor der samtidig er opbevaringskasser til småting. Vi har også lavet små reoler, der fint kan bruges som plads ved sengen til bøger og yndlingslegetøjet. Med de rigtige børnemøbler er mulighederne talrige for at skabe nogle miljørigtige og praktiske rammer for dine børn og deres legekammerater. Se det sæt der hedder “Den lille bod”. Der har vi komponeret et sæt, der kan tilbringes leg ved i timevis. Alle børn elsker at lege butik, både sammen med legekammerater, men også med forældre, familie og andre, der kommer på besøg. Med sættet følger et sødt butiks-skilt, så der kan sælges is, mad og drikke med det samme.

Børn møbler

Du kan også bruge børnemøbler, når du skal dele et rum op, hvis dine børn fx skal dele værelse, eller hvis du ønsker at lave en legeafdeling og en soveafdeling på børneværelset. Det er også hurtigt at lave et legehjørne i dagligstuen eller i køkkenet, der samtidig ser pænt ud og passer flot ind i den lyse nordiske stil, som mange mennesker har nu om stunder. Og så er det så hurtigt lige at få ryddet af vejen i en fart ved hjælp af vores praktiske opbevaringsløsninger, når der ikke bliver leget, og pladsen måske skal bruges til noget andet. Med de rigtige møbler børn kan være kreative ved, er det nemmere at få lavet aftensmad og dagligdags ting, når børnene kan sidde i samme rum og tegne og male på gode træmøbler til børn. Og vores gode og stabile skamler gør det nemt og sikkert for børnene at være med til madlavningen.

Børne møbler

Hvis entréen eller indgangspartiet ser ud som om, at der er sprængt en bombe, vil det være smart med et børne møbel, hvor børnene kan sidde og tag sko af og på samtidig med, at det også er en smart opbevaringsreol. Med garderobemøblet Bertram får du en både praktisk og rummelig opbevaring til frakker og halstørklæder, sko, huer og vanter. Knagerne, der følger med, kan placeres i forskellige højder på både yder- og inderside, så børnene selv nemt kan nå deres ting. Du kan købe flere af det samme møbel og klikke dem sammen med de tilhørende træ “beslag”, så det bliver lidt ligesom i børnehaven eller i vuggestuen. Og vi giver rabat ved køb af flere, så du nemt kan få en opbevaringsplads til alle børnene samtidig med, at der kommer til at se flot og ryddeligt ud i entréen.