Skip to main content

Black Friday og Black Week hos Wood If

green friday

På selve Black Friday sænker vi ikke priserne
som mange andre webshops og butikker.

Vi synes ikke, at det er fair overfor alle vores loyale kunder, som handler deres møbler på andre tidspunkter end i denne uge – og særligt denne fredag.

VI GÅR DER IMOD AD EN ANDEN GREN!

Vi har i samarbejde med EcoTree gået med i et projekt, hvor vi føler vi kan gøre en forskel sammen med dig!

Så i stedet for at du får vilde rabatter på Black Friday er du med til styrke den danske natur og skabe grobund for vores børn og børnebørns fremtid
– ved at vi planter 1 nyt træ når du lægger en ordre på vores møbler!

Faktisk helt præcist ved Thisted i Nordvestjylland!

1 SPADESTIK AD GANGEN

Vi er selvfølgelig godt klar over, at med dette tiltage er det kun en lille del af det store bio-dynamiske billede. Men vi skal starte et sted – og i 2022 lægger vi endnu større fokus på være endnu mere miljø-rigtige med flere tiltag, som skal sænke CO2 aftrykket i vores virksomhed.

Vi håber du synes om dette tiltag og vil glæde dig over at dit køb går til et godt formål!

PS….
vi har selvfølgelig også tænk os at plante et træ med alle de ordrer der allerede er kommet i hele Black Week! 💚

Black Week tilbud - dag for dag

Få oversigten over hvornår du skal være klar hos os (helst alle dage selvfølgelig) i løbet af Black Week og Black Friday. Og måske…. ja så også Cyber Monday?

Velkommen til Bo. Denne mini-skænk er lillebroderen til skænken Bob, som er virkelig populær hos os. Køb Bo her

Idag har vi foreviget Hans med hans nye pige Grete. Så vi har lavet nye opbevaringskasser i træ der passer i skænken Hans og samtidig lavet et nyt kombi tilbud med Hans og 2 Grete opbevaringskasser.

sættekasse wood if

Det er ikke hvem som helst vi kan præsentere i dagens nye lancering!
Faktisk er det hele to navne vi kan røbe idag for det er faktisk de 2 personer som startede Wood If – nemlig Ole og Helle

oscar og olivia

På vores kombi-torsdag har vi hele to kombisæt. Nemlig Oscar og Olivia, som er mega populære samt vores hyggelige bordsæt Andrea med den store kasse stine.

green friday

Ii stedet for at du får vilde rabatter på Black Friday er du med til styrke den danske natur og skabe grobund for vores børn og børnebørns fremtid
– ved at vi planter 1 nyt træ når du lægger 1 ordre på vores møbler!

BLACK FRIDAY HOS WOOD IF

I Danmark elsker vi Black Friday. Egentlig er det en amerikansk tradition, men vi har taget den til os med åbne arme. Det stammer nemlig helt tilbage fra 1960’erne i USA. Siden er ”Black Friday” kommet til hele resten af verden, så det er ikke kun i USA, at Black Friday er en af de største indkøbsdage, der er.

BLACK FRIDAY TILBUD PÅ BØRNEMØBLER

Black Week og g er noget helt, helt særligt! Det er en sand festdag for mange, som vi har tænkt os at fejre på allerbedste vis. Derfor kan du herover finde en oversigt over vores tilbud på børnemøbler denne uge. Vi opdaterer den hver dag så du kan se de nyeste Black Friday tilbud fra Wood If.

HVORNÅR ER DET BLACK FRIDAY i 2021?

Black Friday kommer fast i november og i år er det den 26. november. Alle ved efterhånden, at der på Black Friday er tusindvis af kroner at spare, og mange bruger dagen som startskud på julegave-ræset – inkl os selv 🙂

KØB ÅRETS JULEGAVER PÅ BLACK FRIDAY

Er du én af dem, der har styr på og købt alle gaverne, inden kalenderen siger december? Eller én af dem, der først har nået dem alle i allersidste øjeblik. Uanset hvilken af de to du hører til, er der store besparelser at hente på årets julegaveindkøb. Det er måske især en fordel for dig, der hører til sidstnævnte gruppe. Så sparer du ikke bare penge, men kan også med god samvittighed læne dig tilbage i december, nu hvor julegaverne er klaret!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG HOLD ØJE MED FACEBOOK-SIDEN

Hvis du gerne vil holde dig helt opdateret på Black Friday og alt, hvad Wood If kan tilbyde denne dag, er det en god ide at tilmelde dig vores VIP-nyhedsbrev for Black Friday herover. Du kan også holde øje med vores Instagram og Facebook side.

BLACK FRIDAY DE NÆSTE ÅR

  • 2022: fredag den. 25 november
  • 2023: fredag d. 24. november