Legebord

Med vores smarte legebord har du altid mulighed for at skabe ekstra plads til de mindste, uanset om det er når de kreative evner skal vises frem med malebøger, vandfarver eller modelevoks, eller hvis der skal skabes et ’børnebord’ når man har besøg af gode venner og familie.

Vores borde, bænke og taburetter er ikke tungere, end at det er nemt at tages med i køkkenet så ungerne kan sidde og hygger sig, imens de voksne sørger for aftensmaden. Eller når den lille kunster gerne vil være sammen med familien i stuen i mens han/hun maler det næste mesterværk, her kan I nemt skabe en plads ved ungernes eget bord.

Bor man på færre kvadratmeter, nemt kan klikke fra hinanden og gemme væk bag en dør eller undersengen, og ligeledes nemt hives frem når bedste veninden kigger forbi med hjemmebag og ungerne skal sidde og hygge sig.

Med et legebord fra os, får fantasien frit løb og kreativitet udfoldes. Børneværelset skal være en fest at indrette. Det er her, at der skabes en identitet og mange timers barnlig leg bliver brugt. Legebord er nøje udviklet til at kunne skabe en hyggelig og kreativ stemning, så det skaber de allerbedste rammer for leg og læring.  

Legeborde

Scroll til toppen