Skip to main content

Med at smart bord- /bænkesæt har du altid mulighed for at skabe ekstra plads til de mindste, uanset om det er når de kreative evner skal vise frem med malebøger, vandfarver eller modelevoks, eller hvis der skal skabes et ’børnebord’ når man har besøg af gode venner og familie.

Vores borde, bænke og taburetter er ikke tungere, end at det er nemt at tage med i køkkenet så ungerne kan sidde og hygger sig, imens de voksne sørger for aftensmaden, eller når den lille kunster gerne vil være sammen med familien i stuen i mens han/hun maler det næste mesterværk, kan I nemt skabe en plads ved ungernes eget bord.

Bor man på færre kvadratmeter, kan alle vores borde, stole og bænke nemt klikkes fra hinanden og gemmes væk bag en dør eller undersengen, og ligeledes nemt hives frem når bedste veninden kigger forbi med hjemmebag og ungerne skal sidde og hygge sig.

Bord og bænke til børn

Mangler I de helt ideelle møbler til et godt legehjørne? Enten på børneværelset eller i hjørnet af stuen? Vores smarte bord og bænke til børn i træ er ideelle til leg, kreativitet og samvær med andre børn. Udvalget rummer alt fra en skrivepult til én, legeborde man kan stå ved, taburetter og bord/bænkesæt til flere børn. Hver og en er de udviklet med et smart kliksystem, der gør dem nemme at samle og skille ad. Du får derfor et mobilt børnehjørne, der kan flyttes efter behov.

Lyst og stærkt materiale der holder

Vores bordsæt til de mindste er alle fremstillet i materialet birke krydsfinér. Dette er et slidstærkt og holdbart materiale. Både borde og bænke er derfor egnet til hverdagens slid og brug. Derudover giver materialet også et helt unikt look. Der er nemlig meget farvespil i birke krydsfinér. Derfor fremstiller vi aldrig to helt ens borde. Looket er meget nordisk og stilrent. Det gør bordene og bænke perfekte til de fleste hjem, uden at de skiller sig for meget ud fra indretningen. Alle bænke og borde er også udviklet med vores smarte kliksystem, hvilket giver uanede muligheder. I kan klikke flere borde sammen, hvis der skal samles flere unger til en børnefødselsdag eller lignende. Efterfølgende er de nemme at skille af og kan pakkes væk – f.eks. under sofaen, bag en dør eller i et hjørne.

Dansk design og dansk produktion

Som forældre ved vi godt selv, at barnets velvære står højest på listen. Vores koncept er derfor udviklet med fokus på funktionelle borde og bænke, der bringer leg og kreativitet sammen. Samtidig er alle vores møbler også fremstillet i Danmark i de bedste materialer. Vi har vores eget lille værksted, hvor ethvert bord og enhver bænk bliver til. Materialerne, dem indkøber vi selv fra certificerede og miljøbevidste savværker og sikrer derfor altid høj kvalitet til vores designs.  Sortimentet hos Wood if rummer mange flotte bord og bænke til børn. Alle er de udviklet med idéer fra os selv som forældre og i samskabelse med andre forældre og børn. Vi har nemlig valgt at udvikle vores designs med fokus på, hvad forældre og børn rent faktisk har brug for i hverdagen. Hvad enten det er godt sted at sidde og tegne for sig selv. Eller et sted hvor alle ungerne kan lege med modellervoks sammen. Har du en god idé, vi skal udvikle videre på?