Skip to main content

Deadline for julepakker

Lørdag den 18. december 2021 kl 23.59.

Denne dato er værd at huske, hvis du skal købe julegaver hos os og være sikker på at de skal komme frem inden jul.
Da vores møbler bliver produceret pr. ordre er der mellem 3 og 5 dages produktions- og leveringstid. Men vi har mandet op i produktionen og pakkeriet den sidste weekend før jul så hvis du lægger din ordre inden denne dato, så sørger vi for at den bliver sendt SENEST den 22/12-21 og så er det dag-til-dag levering med GLS.

Bemærk:
Ordrer lagt fra 19/12 2021 kl 00.00 kan vi ikke garantere, at de kommer frem før jul, men selvfølgelig gør vi hvad vi kan for at få alle ordrer ud så hurtig som muligt.

Rigtig god julehandel !

Team Wood If

Find pakkekalender juletræet og julegaver her

jule pakkekalender træ

Julen er fest, farver og leg!

Hos Wood If elsker vi julen og hvert år er det en fest, der starter allerede i oktober. Hos os finder du næsten alt til jul! Vi har selvfølgelig vores populære (og det originale) pakkekalender juletræ, nissehuse og kalendergaver inspiration til alle 24 dage op mod juleaften.

Få den bedste december måned med juletræ, julepynt, juleudstillinger og vi håber selvfølgelig også du finder den perfekte julegave til dine børn her hos os.

Pakkekalender juletræ

Vi har ikke jul uden juletræet Peter, som er vores pakkekalender juletræ og er en pakkekalender til børn. Men selvfølgelig er det også en pakkekalender til voksne, da den pryder både i stuen men også på værelserne.

Juletræet til kalendergaver er et “pynt selv juletræ” og der er ingen grænser eller regler for hvordan det skal dekoreres. Hvis du ønsker 24 eller 48 små pakker pakker fordelt på de 4 sider eller kun som et juletræ prydet med julelys, ja så er valget dit!

Nye pakkekalender juletræer i 2021

Vi har i år tilføjet både et stort bejdset juletræ og et juletræ printet med små søde julemotiver, men også et mindre bord juletræ som fåes i naturlig lys birke krydsfinér samt i bejdset udgave.