Find pakkekalender juletræet og julegaver her

jule pakkekalender træ

Julen er fest, farver og leg!

Hos Wood If elsker vi julen og hvert år er det en fest, der starter allerede i oktober. Hos os finder du næsten alt til jul! Vi har selvfølgelig vores populære (og det originale) pakkekalender juletræ, nissehuse og kalendergaver inspiration til alle 24 dage op mod juleaften.

Få den bedste december måned med juletræ, julepynt, juleudstillinger og vi håber selvfølgelig også du finder den perfekte julegave til dine børn her hos os.

Pakkekalender juletræ

Vi har ikke jul uden juletræet Peter, som er vores pakkekalender juletræ og er en pakkekalender til børn. Men selvfølgelig er det også en pakkekalender til voksne, da den pryder både i stuen men også på værelserne.

Juletræet til kalendergaver er et “pynt selv juletræ” og der er ingen grænser eller regler for hvordan det skal dekoreres. Hvis du ønsker 24 eller 48 små pakker pakker fordelt på de 4 sider eller kun som et juletræ prydet med julelys, ja så er valget dit!

Nye pakkekalender juletræer i 2021

Vi har i år tilføjet både et stort bejdset juletræ og et juletræ printet med små søde julemotiver, men også et mindre bord juletræ som fåes i naturlig lys birke krydsfinér samt i bejdset udgave.