Skip to main content

Læringstårn?

Giv plads til de yngste ved køkkenbordet, med vores smarte læringstårn!

Et læringstårn kan for mange børnefamilier, eller andre steder hvor børn er med i køkkenet, være en rigtig fin løsning, til at skabe lidt ro omkring den evige frygt for at barnet falder ned på et hårdt gulv. Et Læringstårn skal ikke ses som en måde, at ”pakke barnet ind i vat”, men skal ses som et redskab eller møbel, som skaber et lille frirum for barnet – En fast plads og fast ramme, når barnet er nysgerrigt på, at være med i eksempelvis køkkenet.

Wood If læringstårn
- det sikre valg til dit barn!

SE HVORFOR!

Stå sikkert med stabilitetsfødder

Vores læringstårn Morten er med masser af test konstrueret til at passe på dine mest værdifulde ting, nemlig dit barn, når du er uopmærksom et kort øjeblik.
2 stabilitetsfødder på hver side gør tårnet yderligere stabilt og giver ekstra sikkerhed i hverdagen.

2 justerbare højder

Med vores nye design kan du nu sætte ståpladsen i 2 højder - både 39 og 46,5 cm over gulvet så det giver endnu bedre komfort og glæde for selv de yngste i køkkenet.

Super nemt at samle - uden brug af værktøj

Med vores unikke klik-system skal du hverken bruge værktøj eller skruer - og læringstårnet er samlet på under 10 min!

Selvstændige og glade børn

Børn er ekstra arbejde i et køkken? Ikke med læringstårnet eller aktivitetstårnet! Du får selvstændige og nyttige små hjælpere i køkkenet, istedet for at du føler det er ekstra arbejde at have dem med!

Kan bruges når dit barn er 15 måneder - og måske før...?

Vores læringstårn er for små og store. Når børnene er omkring 15 måneder begynder de at have en højde og balance hvor de kan bruge tårnet. Men jo før de får interesse for det jo mere glæde og nytte får i af læringstårnet.

Over 2800 kunder har allerede købt læringstårnet

Læringstårnet (eller aktivitetstårn som nogle også kalder det) er vores all-time favorit blandt vores kunder gennem flere år!
Når børnene kan bruge læringstårnet Morten i køkkenet, så samler det hele familien og giver glæde og overskud i ulvetimen eller den hektiske tid inden aftensmaden. Brug den aktiv hver dag, så får du også mere overskud til de små.