TRÆMØBLER

Med egen produktion, værksted og lager under samme tag, råvarer leveret direkte fra træproducenten og varerne leveret direkte til dig, har vi skåret mange mellemled væk, og kan derfor tilbyde alle vores træmøbler til nogle, hvis vi selv skal sige det, meget fornuftige priser. Det hjælper os også med at overholde vores leveringstider, og vi ved altid ret præcist hvornår din ordre ryger ud ad døren, vi skal ikke gå og vente på svar fra en producent langt væk.

Alle vores møbler i træ er gennem testede af alt fra små børn til fuldvoksne mænd og kvinder, specielt i stabilitet og bæreevne, hvorved vi sikre os at alle møbler kan klare meget mere end vi lover.

Mest populærer møbler

Kategorier

Kom med idéer

Alle vores træmøbler til børn er udviklet sammen med børn og deres forældre, helt fra tegnebrættet og gennem en række prototyper til det endelige produkt, som typisk testes 2-3 måneder inden lancering, det er selvfølgelig for at sikre os at vi har ramt en god højde på et bord, eller stabilitet på en skammel eller udformning på en skænk. Det er en super sjov og lærerig proces, når de charmerende små unger tager et nyt produkt i brug, eller ikke – og så er det tilbage til tegnebrættet.

Vi er selvfølgelig også meget modtagelig overfor gode idéer udefra, vi har flere produkter i sortimentet indenfor børnemøbler, som er blevet skabt på baggrund af henvendelser fra vores kunder eller interesserede følgere. Det synes vi er sjovt! Som en lille ny virksomhed, har vi fleksibilitet til at gøre lidt hvad vi vil når det kommer til udviklingen af vores møbler i træ, og derfor har vi mulighed for at inddrage og imødekomme henvendelser fra dem der har interesse i det.  Så hold dig ikke tilbage hvis du har en god idé – det kan jo være vi er enige.

Alle vores møbler af træ er gennemtestet af alt fra små børn til fuldvoksne mænd og kvinder, specielt i stabilitet og bæreevne, hvor ved vi sikre os at alle møbler kan klare meget mere end vi lover.  

Scroll til toppen