Skip to main content
Passer ind i alle hjem

Stilfulde & nemme møbler

100% dansk design

Samles uden værktøj

Gør hverdagen nem

Holdbare og slidstærke møbler

Vi er e-mærket

Populære kategorier
Fyld dit hjem med funktionelle møbler, der passer til enhver lejlighed
OPBEVARING
LEGETID OG KREATIVITET
BØRNEVÆRELSET
GARDEROBEN
Seneste Nyheder
Vores møbler er nøje designet & udviklet efter hverdagens behov

FÅ FRI FRAGT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag en rabatkode til fri fragt på din næste ordre!

+325 anmeldelser

Se dem på Trustpilot

Vi er mellemledet fra skov til værelse

Alle vores træmøbler til børneværelset er lavet af massivt og stærkt materiale, birkekrydsfiner. 

Information
Lær Woodif & vores produkter bedre at kende
KLIKSYSTEM

Samles uden værktøj og besvær – se mere om vores kliksystem her.

VEDLIGEHOLDELSE

Vi guider dig step-by-step i hvordan du bedst muligt vedligeholder og behandler dine møbler.

OM WOODIF

Produkter der er lavet med omtanke – dansk design & produktion

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

BØRNEMØBLER I TRÆ AF HØJ KVALITET

Drømmer du om stilrene og funktionelle børnemøbler i høj kvalitet? Sådanne møbler er ikke altid lige nemme at finde. Men de er faktisk meget efterspurgte. Derfor har vi skabt brandet Wood if. Vi står bag helt unikke børnemøbler fremstillet i kvalitetstræ og med et rå, enkelt og stilrent design. Vores vision er at skabe de mest funktionelle og miljøbevidste børnemøbler på markedet – som faktisk også gør hverdagen nemmere for jer. TaburetterLegebordeBænkeBogkasserLæringstårnGarderoberTallerkenrækker. You name it. Vores sortiment rummer mange møbler til leg, brug og opbevaring.

FLOT OG UNIKT DESIGN

Vores vision om at fremstille efterspurgte børnemøbler er også forstærket af et fokus på høj kvalitet og en omtanke for miljøet. Alle møblerne er i dansk design, og de er også fremstillet i Danmark. Til produktionen benytter vi udelukkede kvalitetsmaterialer. Alle vores produkter er fremstillet af birke krydsfinér. Dette er et stærkt og holdbart materiale, der holder til hverdagens slid. Desuden er det også et æstetisk materiale, der giver ethvert møbel et unikt og flot look. Vores fokus på miljøbevidsthed skinner også igennem i vores børnemøbler og produktionen af disse. Vi sikrer os altid kvaliteten af materialerne og køber direkte ind fra certificerede og miljøbevidste savværker og får det kørt direkte til os i Tørring. På den måde kan vi også skære et mellemled væk og derved sætte et mindre CO2 aftryk på miljøet.

FUNKTIONEL BØRNEVÆRELSE

Børneværelset såvel som resten af hjemmet skal være funktionel indrettet, når du har små størrelser. Som forældre ved vi også godt selv, at det er vigtigt, at legen skal være i fokus. Derfor har vi designet og udviklet et væld af smarte børnemøbler i træ, der både gør hverdagen nemmere og som danner ramme for leg og kreative stunder. Vores møbler er udviklet med et smart kliksystem, der gør det let at samle og skille dem af. Det er ideelt til jer med knap så meget plads. Møblerne kan nemlig let samles og skilles af. Hvilket er super smart, når I ikke har så meget plads i hjemmet og har brug for at stille taburetten eller legebordet væk for en stund.

OM BIRKE KRYDSFINER

Alle vores møbler er lavet af flot birketræs krydsfiner. Birkekrydsfiner er et let og stærkt materiale. Som ethvert andet træ har materialet naturlige toner, og derfor er alle produkter unikke. Dette betyder også, at to identiske produkter hver kan have deres eget naturlige “farvespil” i overfladen.

MILJØVENLIGT OG FSC-GODKENDT

I en verden, hvor vi i dag står overfor nogle massive klimaforandringer, som truer vores planet på mange områder, vil vi også gerne slå et slag for det miljørigtige i at vælge et af vores produkter. Med Wood If’s produkter tager du også det miljøvenlige valg – og det gør du blandt andet fordi at det træ vi anvender er FSC-godkendt, og det bliver transporteret direkte til os i Danmark – hvorefter vi sender det ud til vores kunder. Der er derfor ingen mellemled, og dyr transport, hvilket også medfører mindre CO2-udledning. Derudover bliver vores møbler produceret i ubehandlet træ, dvs. vi anvender ingen lak, olie, maling mm.

MÅSKE DIT NYE KREATIVE PROJEKT?

Wood If’s produkter står knivskarpt i deres rå men samtidig stilene udtryk. Men er du en kreativ og legesyg sjæl, giver vores produkter samtidig også mulighed for at du selv kan sætte dit præg på hvordan du kan designe vores møbler. Det kan være at dukkehuset bliver et projekt derhjemme, hvor der skal males og tapetseres. Eller børneborde skal males eller dekoreres med vejbane, skov og sø – til lege med biler, dyr og bondegård.
Det er kun kreativiteten der sætter grænser for de muligheder der er. Men går du i gang derhjemme med et hyggeligt projekt som at eks. male et af vores produkter, så kan vi ikke garantere at funktionen med at klikke møblet til og fra hinanden bliver ved med at være funktionsdygtig. Træ er et levende materiale – og det giver sig/arbejder ved fugt. Det bør man derfor tænke over, inden man tager beslutningen om at kaste sig ud i et kreativt projekt – Se vores DIY guide til møbler her!

Har I selv en god idé til et børnemøbel, som I står og mangler i hverdagen? Alle vores produkter udvikles med vores egne idéer eller idéer fra andre forældre og deres børn. Vi vil derfor altid gerne høre fra dig, hvis du har en helt fantastisk idé til et nyt børnemøbel i træ!