Skip to main content

Om Wood If

WOOD IF er et helt nyt dansk brand på markedet, som er opstået ud fra et behov om børnemøbler der i sit rå, enkle og stilrene design, skaber fokus på en type møbler der endnu ikke er så mange af på markedet for nuværende – nemlig møbler som der er udviklet således at de hurtigt og nemt samles ved hjælp af et kliksystem, uden skruer og des lignende, hvilket også gør dem nemme at skille ad igen. Det er derfor møbler som er fordelagtige for de der bor på få m2, og som har behov for den funktionalitet det er, at let at kunne stille frem og skille ad igen. Eller til bedsteforældrene som når de har inviteret hele familien til fødselsdag, hurtigt og enkelt kan skabe ekstra siddepladser ved et børnebord, som nemt og lige til klikkes sammen. Det er kun ideerne og fantasien der sætter grænser for hvordan og hvor vores møbler kan bruges og dét er da smart!

TILMELD

Vi brænder for vores ideer og tanker om børnemøbler,
og håber at I vil tage godt imod Wood If

HISTORIEN BAG
WOOD IF

Bag WOOD IF, står en familie, et forældrepar – Helle & Ole, som siden de selv fik børn for snart 6 år siden, har gået meget op i hvordan indretningen af børnenes legeværelse samt soveværelser skulle se ud med det formål at skabe rum, hvor legen er i fokus, og hvor møblerne understøtter legen.

WOOD IF har længe været en drøm, som vi bare måtte udleve, men er også opstået i et behov for møbler, som vi som forældre har manglet til vores børn. En feriedag, hvor vi efter timers leg havde leget med LEGO, efterspurgte vores søn et sted hvor han i “børnehøjde” kunne sætte det færdigbyggede LEGO, men hvor det samtidig var tilgængeligt, og hvor han kunne side på knæ, taburet eller på numsen for at lege videre – og her udsprang ideen til vores klik-langbord. Han elsker det, vi elsker at han elsker det og at det giver anledning til gode timers leg – så alle er glade!

DANSK DESIGN OG PRODUKTION

Vi står hver dag på vores værksted i Tørring, lidt uden for Vejle, og producere, designer, tester og pakker. Det hele sker på vores lille værksted, med topmoderne udstyr der giver os en masse muligheder for at udfolde og udforme et hvilket som helst design.

Alle vores materialer købes også af en dansk importør, som selv rejser rundt til savværkerne og sikre at kvaliteten er i top. Vi køber stort ind og fylder altid en lastbil med træ, og får leveret træet direkte fra savværket, for på den måde at reducere CO2 aftrykket for vores produkter. Der er derfor kun os som ”mellemled” fra skov og savværk til dig som forbruger.

Samtidig køber vi kun træ fra miljøbevidste og FSC certificerede savværker i Europa, hvor materialet lever op til de højeste standarder i EU indenfor plade materiale, nærmer bestemt CARB2 krav for plade produktion.

Selvom vi er en lille virksomhed, går vi meget op i vores arbejdsmiljø og sikker, og er derfor OHSAS 18001 certificeret.