OPBEVARING

Med mange forskellige varianter af opbevaringsmøbler, finder du garanteret også noget som løser dit behov. Alt fra bogreoler til smarte kasser, som alle passer perfekt ind på et hyggeligt børneværelse, i entréen eller i køkkenet, vi laver møbler i lyse og lette designs, som passer ind i hele huset.

Mest populærer møbler

Smart opbevaring af legetøj i træmøbler

Legetøj der flyder på gulvet – i stuen og på børneværelset. Det er absolut en af de største udfordringer som forældre. En effektiv løsning til opbevaring af legetøj løser problemet og giver jer et ryddeligt og behageligt hjem. Wood if har med dette fokus kreeret en lang række af opbevaringsmøbler i træ. Disse er både funktionelle, stilrene og æstetiske. De har et rå og nordisk look, der gør, at de passer nemt ind i de fleste hjem. Opbevaringskasser i flere størrelser, væghylder og reoler. Du finder mange ideelle løsninger til børneværelset såvel som til legerummet.

Ingen produkter er ens, men helt unikke

Vi ynder at skabe møbler, som der ikke findes mange af på markedet. Desuden er alle vores møbler helt unikke. Hver og én. De er nemlig produceret i birke krydsfinér, som er et solidt materiale med et helt specielt farvespil. Træet vil aldrig se helt ens ud. I får jer derfor et unikt møbel til opbevaring, der ikke ligner nogle andre. Selvom træet ikke er ens, kan I med fordel sagtens kombinere flere af vores opbevaringsmøbler. Overordnet set har de alle det samme stilfulde, rene og rå look.

Hos Wood if finder du opbevaring af legetøj gjort effektivt. Det er sket med inspiration fra vores egne erfaringer som forældre, men også med input fra andre forældre og børn. Vi vil nemlig gerne skabe opbevaringsmøbler, der opfylder konkrete behov og som løser reelle udfordringer i hverdagen.

Gode priser og høj kvalitet

Wood if fremstiller udelukkende opbevaring af legetøj i høj kvalitet. Al produktion foregår i Danmark på vores eget lille værksted. Desuden er alle vores møbler produceret med kvalitetsmaterialer. Vi har selv en indkøber, der henter træet fra certificerede og miljøbevidste savværker. Derved sparer vi et ekstra mellemled og udleder på den måde mindre CO2. Det træ vi benytter, er altid birke krydsfinér. Det er af høj kvalitet, meget slidstærk og ekstra holdbart. Vi kan derfor fremstille møbler, som med garanti holder til at blive brugt i mange år.

Vores priser er også fornuftige og tilsvarende den kvalitet, som vi lover. Du får derfor en god opbevaringsløsning til legetøj, som faktisk ikke vælter budgettet, og som samtidig holder i adskillige år. Kontakt os gerne, hvis du selv har en god idé til et nyt opbevaringsmøbel i træ. Vi elsker at realisere gode idéer, der er grundet i hverdagens behov og udfordringer som børnefamilie.

Scroll til toppen