Reoler & Hylder

Kan man få nok af smarte opbevaringsløsninger? Det synes vi i hvert fald ikke. Med et hurtigt voksende sortiment at smarte møbler med forskellige opbevarings funktioner, kan vi efterhånden præsentere lidt for en hver smag, alt sammen ud fra samme idé som resten af vores produkter, at vi med et lyst og simpelt udtryk, skaber møbler som passer ind i de fleste hjem.

Mest populærer møbler

Funktionelle reoler og hylder til børn

Opbevaring er noget af det, der er allermest brug for, når man har børn. Det har vi som forældre hurtigt selv erfaret – og vi ved, at der er mange derude, der savner gode opbevaringsløsninger i et flot og enkelt design. Derfor har vi sat fokus på at skabe skønne og funktionelle opbevaringsmøbler til børn. Disse er ligesom vores andre møbler også fremstillet i træ. Det giver møblerne et rå, stilrent og enkelt look. Reoler, hylder, bogkasser, og tallerkenrækker – er nogle af de smarte designs, du kan finde i vores udvalg.

Enkelt og stilrent design

Alle vores opbevaringsløsninger er fremstillet i det solide og stærke materialer birke krydsfinér. Materialet giver møblerne et simpelt og unikt udseende. Samtidig bidrager det til, at de holder til hverdagens brug og slid. Men der skal også være plads til leg, sjov og kreativitet. Derfor er flere af løsninger, f.eks. vores hylder til børneværelset, også designet med et sjovt og genkendeligt udseende. Som en luftballon. Et æble eller en pære. En flyvemaskine. På den måde kan I fylde børneværelset med noget der er dekorativt og sjovt – og ikke kun funktionelt.

Opbevaringsløsninger til mange formål

Vores møbler til opbevaring kan bruges til flere formål. Vi forhandler både hylder, bogkasser, reoler og tallerkenrækker. De er velegnede til opbevaring af jeres barns legetøj, bøger eller babyudstyr, når baby er helt lille. Mangler I en anden type opbevaringsløsning? Så er I velkommen til at kontakte os. Alle vores designs er udviklet på baggrund af vores egne erfaringer som forældre og i samarbejde med andre forældre og børn – det vil vi altid blive ved med at gøre.

Smarte reoler og hylder til børn

Vores reoler og hylder er gode møbler til opbevaring. Desuden bringer de også funktion og æstetik ind på børneværelset. De gør det nemt at samle alt legetøj ét sted og rydde gulv og andre overflader. Det er helt sikkert et problem, alle forældre kender. Æstetikken er også gennemført. Idét reoler og hylder er lavet i samme lækre materiale og med gode detaljer.

Dansk design og dansk produktion

Vi vil kunne tilbyde kvalitetsmøbler til alle de forældre, der efterspørger dem. Derfor bruger vi vores egen indkøber til at hente kvalitetstræ fra certificerede og miljøvenlige træværker. I kan derfor altid købe miljøbevidste reoler og hylder til børn hos os – med en forsikring om, at de er holdbare og produceret med mindst mulig CO2 aftryk.

Scroll til toppen