Bogreolen Ludvig

799,00 DKK

Har dine børn svært ved at fange bøgernes interesse? Med bogreolen Ludvig kan børnene blive endnu mere interesseret i deres bøger. Når de kan se alle bøgerne linet op, bliver interessen pludselig større :). Det synes vi er yderst positivt, da højtlæsning er et højtelsket ritual hjemme hos os.

Mål: H: 120 cm x D: 35 cm x B: 86 cm

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 700 kr. og hjemmelevering > 1.500 kr.

Levering 3-5 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Med vores store bogreol Ludvig får I derhjemme nu rig mulighed for at få styr på alle børnenes bøger!
De kan nemt og flot udstilles med forsiden udad og det skaber et farvestrålende liv med alle de forskellige farver fra bøgerne. Samtidig bliver det også nemt og overskueligt for børn (og barnlige sjæle) at vælge hvilken bog der skal læses i/læses højt.

Er Ludvig for bred med sine 86 cm har han også en lillebror, Anker, som er 53 cm bred.

Derudover kan vores bogkasser Sofus med 1 rum eller Albert med 2 rum også være en mulighed, hvis der ikke er så meget plads på værelset.

Bonusinfo:
Vi har oplevet på vores egne børn på 3 & 5 år, at når bøgerne bliver vendt med forsiden udad bliver børnene endnu mere interesseret i deres bøger. Det gør det svært at vælge hvilken der nu skal læses i :). Det synes vi er yderst positivt, da højtlæsning hjemme hos os er et højtelsket ritual.

PRODUKTMÅL

H: 120 cm x D: 35 cm x B: 86 cm

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud. Men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.
Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...