Bogreolen Ludvig

1.429,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Har dine børn svært ved at fange bøgernes interesse? Med bogreolen Ludvig kan børnene blive endnu mere interesseret i deres bøger. Når de kan se alle bøgerne linet op, bliver interessen pludselig større. Det, synes vi, er yderst positivt, da højtlæsning er et højtelsket ritual for mange.

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Med vores store bogreol Ludvig får I derhjemme nu rig mulighed for at få styr på alle børnenes bøger!
De kan nemt og flot udstilles med forsiden udad, og det skaber et farvestrålende liv med alle de forskellige farver fra bøgerne. Samtidig bliver det også nemt og overskueligt for børn (og barnlige sjæle) at vælge hvilken bog, der skal læses i.

Ludvig er også praktisk i butikken, hvor der er kataloger og flyers, som skal udstilles.

Er Ludvig for bred med sine 86 cm har han også en lillebror, Anker, som er 53 cm bred.

Derudover kan vores bogkasser Sofus med 1 rum eller Albert med 2 rum også være en mulighed, hvis der ikke er så meget plads på værelset.

Bonusinfo:
Vi har oplevet på vores egne børn her hos Wood If holdet, at når bøgerne bliver vendt med forsiden udad, bliver børnene endnu mere interesseret i dem.

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

H: 120 cm x D: 35 cm x B: 86 cm

Vedligeholdelse:
Alle vores produkter kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlede, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle vores produkter er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet. Alle produkter leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...