Bordsæt Andrea: Bord & 2 taburetter

899,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Dæk op til til de mindste børn med vores super smarte børnemøbel sæt / bordsæt Andrea!
Bordsættet med 1 bord og 2 taburetter er funktionelt og praktisk. Det er et bord som giver mulighed for, at man kan sidde og lege og tegne i timevis med søskende eller venner. Der er god plads til leg, til at være kreativ, til at spille spil eller dække op med kaffestellet til dukkerne og andre gæster. Eller hvad med fx at dække op til den næste MGP fest eller andre festligheder, hvor mange børn er samlet.

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Dæk op til de små med vores super smarte børnemøbel sæt / bordsæt Andrea!
Bordsættet med 1 bord og 2 taburetter er funktionelt og praktisk. Det er et bord som giver mulighed for, at man kan sidde og lege og tegne i timevis med søskende eller venner. Der er god plads til leg, til at være kreativ, til at spille spil eller til at dække op med kaffestellet til dukkerne og andre gæster. Eller dæk op til MGP fest eller andre festligheder hvor mange børn er samlet.

Sættet er fordelagtigt, når der hurtigt skal skabes nogle ekstra siddepladser, evt. ved familie fødselsdage mm. Her kan bordet og taburetterne hurtigt og enkelt klikkes sammen, og vupti, så er der skabt fine siddepladser til de mindste også. Det kan også være til bedsteforældrene, som har sættet og hurtigt kan stille det frem, når børnebørnene kommer på besøg. Så har de deres eget legebord hjemme hos dem.

Brug for ekstra siddepladser?
Du kan skabe flere siddepladser, ved enten at tilkøbe bænken Otto (som du også ser på billedet) eller flere små stole med vores Arthur taburetter.

PRODUKTMÅL

Bord: H: 42 cm x B: 70 cm L: 69 cm
Taburet: H: 27 cm (inkl. det lille sidestykke: 30 cm) D: 25 cm x L: 40 cm

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud. Men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...