Chatollet Amalia

1.149,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Vores søde lille chatol ‘Amalia’, vil pynte på ethvert børneværelse, i entreen, i stuen eller hvor man ellers mangler lidt opbevaringsplads, til nips, bøger, yndlingslegetøjet mm.

 

Beskrivelse

Vores søde lille chatol ‘Amalia’, vil pynte på ethvert børneværelse, i entreen, i stuen eller hvor man ellers mangler lidt opbevaringsplads, til nips, bøger, yndlingslegetøjet mm.

Det yndige chatol, der med sit lyse træ, enkelte design og lette udtryk, kommer med en god dyb bordplade, hvor der nedenunder er et rum, der åbnes ved hjælp af 2 skydelåger. De runde udfræsninger i lågerne gør, at man let kan åbne/skyde lågerne fra side til side. Derudover er der en lille fin hylde.

Chatollet kan bruges til købmandslegen, som den lille disk, hvor vennerne kan komme og købe ind. Til det pyntesyge barn, som mangler et lille sminkebord, hvor der er også er plads til smykkeskrinnet, bordspejlet og de mange accessoires. Til samleren, der har brug for plads til alle sine fund.

Vores mindste opbevaringskasser ‘Emma’ & ‘Alfred’ kan med fordel bruges på bordpladen til tegnesager, neglelakker, pixiebøger, eller hvad man nu har brug for at opbevare.

Chatollet kan også stilles som en slags ‘rumdeler’ ud i rummet, for at skabe flere små universer og legestationer (rum i rummet), hvor børnene kan lege og slippe fantasien løs.

 

 

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

Totalhøjde: 75 cm
Totalbredde: 65 cm
Totaldybde: 34 cm

Den lille hylde øverst har en dybde på: 15 cm
Bordpladens dybde er : 32 cm

Rummet bag skydelågerne (indvendige mål) er: 29x60cm

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.