Dicte og Andrea sæt

995,00 DKK

Sammensæt vores populære indendørs bord-bænkesæt til børn med den høje tallerkenrække i træ og få et sted at drosle ned.

Efter en lang dag i børnehaven eller skolen med masser aktiviteter giver det både røde kinder og frisk luft i lungerne. Det koster dog også kræfter og energi. Indret dit børneværelse med et bord-bænkesæt, så har ungerne et sted at slappe af og hygge sig i mens de kommer til hægterne. Når energie-depoterne er lave så er det dejligt at vores Dicte bogreol til væggen er tæt på med børnenes favorit bøger.

Køb dette lækre sæt og få et fantastisk hyggehjørne på børneværelset – og endda til en lukrativ kombisæt pris.

Bemærk: Billedet er desværre afbilledet med 2 bænke i stedet for 2 taburetter. Der medfølger 2 stk taburetter i Andrea sættet. Vi er i gang med at få lavet nye billeder med de rigtige taburetter.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 1.100 kr. og hjemmelevering > 1.500 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Andrea er vores absolut mest populære sæt af bord og stole i træ til børn. Bordsættet med 2 taburetter indbyder til fest med de små, men også til hygge og fordybelse. Taburetterne er lette at skille ad (næsten lige så let som fold ud stole til børn) hvis det skal gemmes væk når festen er slut.

Fuld koncentration til at fordybe sig

Legebordet Tristan som er bordet som følger med, er et super godt redskab når børn skal koncentrere sig. Når dit barn kan fokusere på at lege ved et afgrænset aktivitetsbord kan han/hun bedre fordybe sig i legen. Det kan være den store togbane de får samlet, lave en LEGO by, en ny Jurassic Park, Barbie Univers eller noget helt andet.

Nye behov = samme væghylde

Når børn vokser, så skifter deres behov for opbevaring også. Vores høje væghængt bogreol i lys træ er tidløs og praktisk. Så selvom dine børns legetøj og bøger skifter størrelse og stil, så kan du stadig bruge den samme flotte bogreol til opbevaring. Det kan være du skifter børnebøgerne ud en hær af små soldater som vogter på hylderne i børneværelset. Eller du faktisk bruger den selv på kontoret eller i stuen som en væghængt reol til modeblade, udsmykning eller nipsting.

Normalpris uden kombisæt: 948 kr

PRODUKTMÅL

Andrea:
Bord: H: 42 cm x B: 70 cm L: 69 cm
Taburet: H: 27 cm (inkl. det lille sidestykke: 30 cm) D: 25 cm x L: 40 cm

Dicte:
H: 120 cm x B: 65 cm x D: 12 cm
Hylderne er 60 cm. brede og 10 cm dybe, og med 3 hylder kan der virkelig puttes mange bøger i reolen, som nemt klare 12 kg. på hver hylde og ialt 36 kg.

Man kan i øvrigt undlade de to frontpinde, og bruge hylden til opbevaring, nips og pynt, hvis man vil have andet end bøger i reolen, er det intet problem.

Husk at benytte de rigtige skruer mm. til den type væg, som reolen skal hænge på. Der er et lille stykke luft på ca. 15 mm mellem væg og bagpladen hvor skruerne skues i.

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...