Dukkehuset Villa Wilma

999,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Dukkehuset villa Wilma er et dukkehus, hvor der virkelig er god plads. Med de i alt 6 rum fordelt på to sider er der god plads til, at legen rigtig kan folde sig ud. Dukkehuset er også ideel for søskende, som så kan få en side hver og indrette og kalde for hans/hendes.

 

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Dukkehuset villa Wilma er et dukkehus i træ, hvor der virkelig er god plads. Med de i alt 6 rum fordelt på to sider er der god plads til, at legen rigtig kan folde sig ud. Dukkehuset er også ideel for søskende, som så kan få en side hver og indrette og kalde for hans/hendes. Så er det bare med at få pyntet op med dukker, møbler, nipsting osv.
Til jul vil det være et fantastisk flot julehus eller juleudstilling, hvor du kan dekorere med nisser, sne og julekugler.

Hvis du har brug for endnu mere plads, fx til Barbiedukker, så er vores dukkehus Haylie helt perfekt.

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

H: 92 cm x D: 45 cm x L: 45 cm
27 cm mellem etagerne

Vedligeholdelse:
Alle vores produkter kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlede, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle vores produkter er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet. Alle produkter leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...