Hans og Andrea sæt

995,00 DKK

Lav et smart kreativt hjørne med bordsættet Andrea og skænken Hans.

Bordsættet Andrea med bord og stole / taburetter er fordelagtigt, når der hurtigt skal skabes nogle ekstra siddepladser. Ved fødselsdage kan bordet og taburetterne hurtigt og enkelt klikkes sammen. Vupti, så er der skabt fine siddepladser til de mindste også. Det kan også være til bedsteforældrene, som har sættet og hurtigt kan stille det frem, når børnebørnene kommer på besøg. Så har de deres eget legebord hjemme hos dem.

Dette er det perfekte bord stolesæt til alle børnefamilier, som ønsker deres børn kan udleve deres kreative ideer nemt og elegant.

Samtidig kan I opbevare malebøger, pensler, tegninger osv i skænken, som er et smart og praktisk møbel. Det kan være en god erstatning for en kommode og har en højde, som gør den rigtig nem at lege ved. Men du kan også (hvis du er lidt snild gør-det-selv person) lave det som en væghængt skænk. Lav fx også en hvid skænk eller sort skænk i stedet for den naturlige træfarve som birkekrydsfineren nu er.

Spar 10% i forhold til at skulle købe det separat

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 900 kr. og hjemmelevering > 1.500 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Hvor gør du af alle malebøger, børne spisesæt, spil og ikke mindst dinosaurerne når de små er færdig med at lege ved bordsættet Andrea?

Det kan selvfølge nemt sættes ind i den brede skænk Hans som rummer masser af plads og i dejlig lave højde til børn. Junior kan også bruge skænken som udstilling af hans LEGO modeller eller lave en dinosaur verden i de brede rum. Samtidig får du med Andrea bord og stole til børn som virkelig passer perfekt ind på børneværelset eller som ekstra opdækning til børnene i stuen.

Med sættet får du en billig skænk i træ (men superrobust med vores birkekrydsfinér) og et bord-bænkesæt til børn i naturlig lyst træ. Du kan designe træmøblerne som du vil, så du fx får en hvid skænk og beholder bordsættet til børnene i træ-farve. Det er kun fantasien som sætter grænsen for hvordan du vil lave din indretning af børneværelset.

Normalpris uden kombisæt: 1.028 kr

PRODUKTMÅL

Hans:
H: 55 cm  x D: 36 cm x B: 103 cm
Rummene er: H: 35 cm x D: 33 cm x B: 48 cm
Tophylde indvendig: D: 36 cm x B: 97 cm

Andrea:
Bord: H: 42 cm x B: 70 cm L: 69 cm
Taburet: H: 27 cm (inkl. det lille sidestykke: 30 cm) D: 25 cm x L: 40 cm

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...