Kirsten og Anker sæt

1.150,00 DKK

Har du altid manglet et lille hyggehjørne på børneværelset med børne møbler? Et sted hvor børnene kan sidde i ro og mag ved deres bordsæt og fordybe sig i sine bøger eller male? Og når de så mangler en bog, ja så er den lige ved hånden – klar til at blive taget ned af hylden!

Det kan vores nye sæt bestående af bord- bænkesættet Kirsten og vores bogreol Anker i smart design.

Du får 1 smart kvadratisk Tristan legebord, 2 Otto bænke 70 cm lange og så selvfølgelig bogreolen med 4 brede hylder.

Med de flotte børne træmøbler kan de (forhåbentlig) fordybe sig i flere timer og få udfoldet deres kreative idéer – og du kan få tid til at slappe af imens 🙂

Når du køber sættet samlet sparer du 128 kr i forhold til at købe det seperat.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 900 kr. og hjemmelevering > 1.500 kr.

Levering 3-5 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Bordsættet Kirsten giver mulighed for at man kan sidde og lege i timevis, da det er virkelig funktionelt og praktisk. Der er god plads til leg, til at være kreativ, til at spille spil eller til at dække op med kaffestellet til dukkerne og andre gæster. Eller hvad med at holde næste børnefødselsdag i børnehøjde?!

Kirsten sættet er også fordelagtigt for de der hurtigt skal skabe nogle ekstra siddepladser, evt. ved familie fødselsdage mm. Her kan bordet og bænkene hurtigt og enkelt klikkes sammen, og vupti, så er der skabt fine siddepladser til de mindste også.

BOGREOL I FLOT DESIGN

Den smalle bogreol Anker, som er 53 cm smal, skaber samtidig et farvestrålende liv med alle de forskellige farver fra bøgerne. Det gør det samtidig nemt og overskueligt for børn at vælge hvilken bog der skal læses i. Hos os er det en fest (næsten) hver aften at vælge en bog, der skal læses for nu kan vores børn selv vælge istedet for vi finder bøgerne i fx skabet.

Brug den som reol på børneværelset, men kan også sagtens være en reol til stuen 🙂

STÆRK SOM EGETRÆ

Du skal ikke være bekymret om vores møbler kan holde, selvom bordsættet og bogreolen ikke er lave af egetræ 🙂 Til gengæld er det lavet i  vores rigtig stærke birke krydsfiner som let kan bære 70 kg.

Du kan selvfølgelig også kombinere det med vores træ bogkasse Albert. Den vil passe godt på de mindste bøger, så det ikke bliver væk.

Normalpris uden kombisæt: 1.178 kr

Bordsættet Kirsten
Bord: H: 42 cm x D: 70 cm B: 69 cm
Bænk: Højde: 27 cm (30 cm inkl. det lille sidestykke med) x D: 25 cm x B: 70 cm

Bogreolen Anker:
H: 120 cm x D: 35 cm x B: 53 cm
Hver hylde måler 7 cm x 49 cm indvendig.

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

PRODUKTMÅL

Du kunne også være interesseret i...