Kombisæt 2 stk Bertram med 2 kasser og 9 kroge

1.995,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Vores garderobemøbel Bertram findes også som et kombisæt, hvor alt er med. Så har du 2 eller flere børn eller blot brug for den ekstra opbevaring, får du ved kombisæt-tilbuddet en ekstra rabat.

Et kombisæt består af: 2 stk garderober inkl.3 ekstra kroge og 2 stk Christina opbevaringskasser,som passer perfekt ind nederst på Bertram.

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Det første, du møder, når du kommer hjem og fx har hentet børnene fra institutionerne, er normalt entréen/bryggerset. Derfor er et praktisk garderobemøbel et must!
Det er den del af indretningen, der skaber plads til det, du ønsker at gemme længere væk eller opbevare smart og let tilgængeligt.

Med vores smarte børnehave garderobe Bertram vil du altid blive glad, når du ser et ryddeligt og overskueligt rum. Dit barns tøj fylder rigtig meget i hverdagen – og hvis du så har 2, 3 eller flere kan du jo så gange det op. Derfor er det vigtigt med robuste og fleksible løsninger, som opbevarer tøjet på en elegant og smart måde.

Så leder du efter inspiration til garderoben, eller hvordan du kan udskifte klædeskabet i entréen til en flot og praktisk løsning til børn, så kig videre på vores Bertram løsning.

Hjælp i morgen-rushet

Når I skal afsted om morgenen, er vores simple, funktionelle og minimalistiske garderobeløsning genial til jer: Børnene kan selv finde hue og handsker i de medfølgende små Christina trækasser. Derefter kan de sidde solidt på det lille sæde og tage sko eller støvler på selv. Og til sidst napper de lige jakken på siden af garderoben – og så afsted!

De medfølgende kroge (9 stk i alt i denne kombipakke) rager ikke langt ud fra møblet, så knagerækkerne bidrager rigtig godt til ekstra opbevaringsmuligheder.

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

Bredde pr stk: 35  cm
Totalbredde: 71 cm.
Totaldybde: 40 cm.
Højde til sæde: 28 cm.
Totalhøjde: 140 cm.
Dybde øverste hylde: 25 cm.
Vægt: 12 kg pr stk excl. kasser.

Pakken indeholder:
– 2 Bertram garderobemøbler
– 2 Christina kasser
– 9 kroge (3 ekstra end standard ved køb af 2)
– 2 beslag til at holde de 2 garderobemøbler sammen

Vedligeholdelse:
Alle vores produkter kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter, der er naturlige og ubehandlede, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle vores produkter er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet. Alle produkter leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...