Kombisæt 2 stk Bertram med 2 kasser og 9 kroge

1.695,00 DKK

Vores garderobemøbel Bertram er jeres nye darling og I har efterspurgt om vi ikke kunne lave et sætpris, så alt er med. Vi har selvfølgelig lyttet og lavet et duo-løsning til jer: 2 stk garderober inkl 3 ekstra kroge og 2 stk Christina opbevaringskasser som passer perfekt ind nederst på Bertram.

Så har du et komplet sæt til 2 børn og du skal derfor ikke huske at købe de ekstra ting, men kun dette kombisæt.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 900 kr. og hjemmelevering > 1.500 kr.

Levering 3-5 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Det første du møder når du kommer hjem og fx har hentet børnene fra institutionerne er normalt entréen. Derfor er et praktisk garderobemøbel et must!
Det er den del af indretningen, der skaber plads til det du ønsker at gemme længere væk eller opbevare smart.

Med vores smarte børnehave garderobe Bertram vil du altid blive glad når du ser et ryddeligt og overskueligt rum. Dit barns tøj fylder jo rigtig meget i hverdagen – og hvis du så har 2, 3 eller flere kan du jo så gange det op. Derfor er det vigtigt med robuste og fleksible løsninger som opbevarer tøjet på på en elegant måde.

Så leder du efter inspiration til garderoben eller hvordan du kan udskifte klædeskabet i entréen til en flot og praktisk løsning til børn, så kig videre på vores Bertram løsning.

Hjælp i morgen-rushet

Når I skal afsted om morgenen er vores simple, funktionelle og minimalistiske garderobeløsning genial til jer: Børnene kan selv finde hue og handsker i de medfølgende små Christina trækasser. Derefter kan de sidde solidt på det lille sæde og tage sko eller støvler på selv. Og til sidst napper de lige jakken på siden af garderoben – og så afsted!

Se også: Køb flere stk af Garderobemøblet Bertram

De medfølgende kroge (9 stk i alt i denne kombipakke) rager ikke langt ud fra møblet, så knagerækkerne bidrager rigtig godt til ekstra opbevaringsmuligheder.

Så løsningen på dine udfordringer med rod i entréen og tøj der ligger og flyder ligger lige til højrebenet. Hvis du ikke har mulighed for at gemme sko og overtøj væk bliver det til forstyrrende elementer. Men med de optimale og perfekte opbevaringsmuligheder til garderoben er får du også styr på den indre ro og mere energi i hverdagen.

Normalpris uden kombisæt: 1.763 kr

PRODUKTMÅL

Bredde pr stk: 35  cm
Totalbredde: 71 cm.
Totaldybde: 40 cm.
Højde til sæde: 28 cm.
Totalhøjde: 140 cm.
Dybde øverste hylde: 25 cm.
Vægt: 12 kg pr stk excl. kasser.

Pakken indeholder:
– 2 Bertram garderobemøbler
– 2 Christina kasser
– 9 kroge (3 ekstra end standard ved køb af 2)
– 2 beslag til at holde de 2 garderobemøbler sammen

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...