Kombisæt Stine og Bjørn

1.795,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Du bliver aldrig træt af dette kombisæt af vores store og rummelige legetøjsbord Bjørn og de smarte og store opbevaringskasser Stine i træ.

Stine er flotte og rummelige opbevaringskasser som giver en flot og dekorativ indretning. Det er perfekt til legetøjsopbevaring og vi synes de er et must når vi snakker opbevaring til børneværelset.

Dette tilbudssæt er perfekt til dine kreative børn i børneværelset – så legetøjet hurtigt kan gemmes væk i 2 smukke trækasser uden låg.

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Klar til aaaaaangreb!! Kan du høre junior lege med hans soldater inde på det store træ legebord Bjørn? Eller han har stillet alle hans dinosaur op som et andet filmset fra Jurassic Park?

Eller hvad med prisessen der har lavet et kæmpe slot på det store aktivitetsbord? Mulighederne er mange for at give dine børn de bedste muligheder for masser af leg, fantasi og kreativitet.

MEN…. Hvad når krigen er slut, dino’erne er udryddet og prisen har fået prinsessen og draget afsted på honeymoon?
– Hvor gør du af legetøjet så det er klar på 5 sekunder til at genoplive legen?

Nemlig i vores store træ opbevaringskasser Stine, som kan rumme virkelig meget legetøj – som i meget.

Vores kasser kan nemt skilles ad og gemmes væk når de ikke er i brug. Derudover kan de også stables. Med en bæreevne på mindst 35 kg. skal du ikke være nervøs for at kassen går i stykker – selv hvis du fylder den med tunge ting som bøger.

Legebordet Bjørn er vores allerstørste aktivitets bord – og et bord der virkelig indbyder til, at der kan leges i timevis. Eller hvis der hurtigt, nemt og enkelt skal skabes et ekstra børnebord eller et lille buffetbord til de mindstes arrangementer.

Normalpris uden kombisæt: 1.947 kr

PRODUKTMÅL

Stine:
B:53 cm x L: 53 cm x H: 31 cm

Bjørn:
H: 41 cm x D: 70 cm x L: 135 cm

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...