Læringstårnet Morten

699,00 DKK

Det officielle og populære læringstårn Morten. Læringstårnet (eller aktivitetstårnet som det også bliver kaldt) kommer bla. med justerbar ståplade i 2 højder (højde 39 cm og 46,5 cm fra jorden) så kan den bruges fra 15 måneder til 5-6 år. Derudover er der nu stabilitetsfødder på hver side så dit barn står endnu mere sikkert ved pludselige bevægelser

Læringstårnet Morten er jeres all-time favorit og selvfølgelig med gratis fragt til GLS pakkeshop!

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 700 kr. og hjemmelevering > 1.500 kr.

Levering 3-5 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Læringstårnet Morten er opgraderet på mange forespørgsler fra jer så nu kommer den bla. med:

  • Justerbar ståplade i 2 højder (højde 39 og 46,5 cm fra jorden) så kan bruges fra 15 måneder til 5-6 år
  • Stabilitetsfødder på hver side så dit barn står endnu mere sikkert ved pludselige bevægelser
  • Ændret ergonomisk design på forsiden op mod køkkenbordet som giver bedre komfort
  • Massivt birkekrydsfiner som kan holde til 90 kg (andre mærker kan kun holde op til 40 kg)
  • Kan nemt skilles ad og gemmes væk (men børnene kan ikke undvære den)
  • Fremstillet i FCS mærket træ og le eres helt ubehandlet af maling og lak så du kan sætte dit personlige præg med den stil du ønsker.

–  samles stadig uden brug af værktøj og skruer.

  • Og prisen ja den ændrer vi ikke på – stadig Danmarks laveste pris.

 

Stadig en leg i køkkenet. 
Læringstårnet Morten er designet til at give dit barn mulighed for at være tættere på dig i køkkenet eller bordet, så han eller hun kan være med i hverdagen og lære af dig tidligt. Når dit barn hjælper dig med at lave mad, kan han eller hun opbygge et endnu stærkere bånd – uanset om det er at bage en kage, lave suppe eller vaske hænder og børste tænder. Barnet er nu altid i øjenhøjde med dig.

Obs:
Selvom vi kommer med en ny og forbedret version så er vores tidligere læringstårn stadig helt sikkert at bruge og hvis du allerede har denne, så skal du ikke være bekymret. Vi har opgraderet modellen så den er er mere tidssvarende og stadig førende på markedet.

Undgå at jeres barn falder ud!
Med de høje sider og bøjlen i ryggen og den store ståplads, kan jeres børnene nemt være med ved de høje borde. I skal derfor som forældre / bedsteforældre / babysitter / storesøskende ikke længere være nervøse for, at de små træder ved siden af det øverste trin.

Den brede konstruktion og stabilitetsfødder sikrer ligeledes at Morten ved normal brug ikke vipper, hverken til siden eller frem og tilbage.

Har du større børn der er vokset ud af læringstårnet, men stadig vil være med i køkkenet? Så tag også et kig på skamlen Mia med 2 trin.

Bonusinfo:
Stå pladsen og trin er testet af en velvoksen mand på 95 kg. Uden problemer – dog er det vigtigt at huske, at den er lavet og konstrueret til børn, da den ikke er testet i længere tid ved brug af voksne (hvilket den selvfølgelig er til børn i mange aldre).

I øvrigt kan Læringstårnet Morten let skilles ad og gemmes væk.

Gratis fragt til pakkeshop

PRODUKTMÅL

Højde:  91 cm
Dybde:  50 cm
Bredde : 45 cm / 55 cm inkl fødder
Ståpladsen: Højde 39 cm og 46.5 cm (dybde 45 cm, bredde 40 cm)
Første trin højde: 20,5 cm
“Arbejdsrum” til børn indvendig: 32 cm x 35 cm

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud. Men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.
For optimal udnyttelse i køkkenet anbefaler vi, at lakere læringstårnet inden første brug for at modstå fedtfingre, farver, saft osv. Det vil I ikke kunne undgå, at det kan komme på læringstårnet under aktiviteter i køkkenet. Det kan være almindelig klarlak som findes i byggemarkeder og farvehandlere. Oplys blot det skal bruges til birketræs-krydsfiner.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...