Legebord Bjørn

1.249,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Legebordet Bjørn er vores allerstørste legebord – og et bord der virkelig indbyder til, at der kan leges i timevis, eller hvis der hurtigt, nemt og enkelt skal skabes et ekstra børnebord eller et lille buffetbord til de mindstes arrangementer.

H: 41 cm x D: 70 cm x L: 135 cm

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Legebordet Bjørn er vores allerstørste legebord – og et bord der virkelig indbyder til, at der kan leges i timevis. Eller hvis der hurtigt, nemt og enkelt skal skabes et ekstra børnebord eller et lille buffetbord til de mindstes arrangementer.

Ønsker du at skabe siddepladser til bordet, kan du med fordel købe de matchende Arthur taburetter  og- eller vores Otto-bænke.

Legebordet kunne også være et projekt for den kreative familie. Det kunne være at der måske skulle males vejbaner, søer, grønne arealer, marker, parkeringspladser mm. direkte på bordet som et landskab. Så har I lige pludselig et fantastisk fundament for fx at lege med LEGO (City, Friends mm), samt med bondegård og dyr for de mindste. Vær dog opmærksom på, hvis I skulle give jer i kast med det projekt, så er træ et levende materiale som giver sig ved fugt. Det er derfor ikke sikkert at funktionen med at kunne skille ad og samle vil fortsætte med at være så nemt.

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

H: 41 cm x D: 70 cm x L: 135 cm

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud. Men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Bonusinfo:
Bordet blev faktisk startskuddet til Wood if, og til at den drøm nu bliver udlevet. En feriedag, hvor vi efter timers leg havde leget med LEGO, efterspurgte vores søn Bjørn, et sted hvor han i “børnehøjde” kunne sætte det færdigbyggede LEGO hen. Men hvor det samtidig var tilgængeligt og hvor han kunne sidde på knæ, taburet eller på numsen for at lege videre. Her udsprang ideen til dette aflange legebord. Bjørn elsker hans bord, og at der er plads til vejbaner og bygninger – og at der er rigtig god plads til at både han og hans venner kan lege der. 

Du kunne også være interesseret i...