Legebord Tristan – bilbane

999,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Nu har du muligheden for at være en af de heldige, som kan få fingrene i vores Black Friday Limited Edition. Vi har glædet os til at vise jer vores fine Tristan legebord i en specialudgave med bilbane. Hvilken lille pige eller drenge vil ikke elske at finde sådan et legebord under juletræet i år. Men skynd dig – der bliver kun produceret 20 styk.

H: 42 cm x D: 70 cm x L: 69 cm

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Vi har lavet en specialudgave af vores populære legebord Tristan. Bilbanen indbyder til mange timers leg, hvor de fantasifulde piger og drenge har mulighed for at finde alle bilerne frem i legetøjskasserne og suse ned ad gaderne. Eller måske skal barbiedukkerne findes frem, så de kan komme på shopping i storbyen.

Bordpladen kan vendes om, så der er en plade uden print, hvis man ønsker det i stedet for.

Der er plads til op til 4 børn ved dette bord. Men du kan selvfølgelig skabe flere siddepladser ved enten at tilføje bænken Otto, eller Arthur taburetter).

Bordet er funktionelt og praktisk og giver rig mulighed for at barnet eller flere børn kan sidde og lege i timevis. Der er god plads på bordet til leg, til dukkehuset, til at være kreativ, spille spil eller til at dække op med kaffestellet til dukkerne og andre gæster. Vores børn bruger det også til LEGO byggeri, hvor de laver en lille by eller udstilling af deres seje biler eller dyr de lige har bygget.

Vores Tristan bord er ligesom vores længere bord Bjørn samt bordsæt fordelagtige, hvis du skal skabe ekstra bordplads til børnene til fx fødselsdag. Her kan bordet hurtigt og enkelt klikkes sammen, og vupti, så er der skabt et bord til de mindste også.

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

H: 42 cm x D: 70 cm x L: 69 cm

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud. Men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.
Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.