Legebord Tristan

599,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Legebordet Tristan, er vores mindste og kvadratiske legebord og plads til 4 børn.
Bordet er funktionelt og praktisk, og giver rig mulighed for at barnet eller flere børn kan sidde og lege i timevis. Der er god plads på bordet til leg, til dukkehuset, til at være kreativ, spille spil eller til at dække op med kaffestellet til dukkerne og andre gæster.

H: 42 cm x D: 70 cm x L: 69 cm

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Legebordet Tristan, er vores mindste og kvadratiske legebord. Det er også det bord som følger med hvis man køber bordsættet Andrea eller Kirsten.

Der er plads til op til 4 børn ved dette bord. Men du kan selvfølgelig skabe flere siddepladser, ved enten at tilføje bænken Otto, eller Arthur taburetter).

Bordet er funktionelt og praktisk, og giver rig mulighed for at barnet eller flere børn kan sidde og lege i timevis. Der er god plads på bordet til leg, til dukkehuset, til at være kreativ, spille spil eller til at dække op med kaffestellet til dukkerne og andre gæster. Vores børn bruger det også til LEGO byggeri, hvor de laver en lille by eller udstilling af deres seje biler eller dyr de lige har bygget.

Vores Tristan bord, er ligesom vores længere bord Bjørn samt bordsæt fordelagtige, hvis du skal skabe ekstra bordplads til børnene til fx fødselsdag. Her kan bordet hurtigt og enkelt klikkes sammen, og vupti, så er der skabt et bord til de mindste også.

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

H: 42 cm x D: 70 cm x L: 69 cm

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud. Men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.
Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...