fbpx

Legebord Tristan

279,00 DKK

Legebordet Tristan, er vores mindste legebord – og også det bord som følger med hvis man køber bordsættet Andrea eller Kirsten.

Der er plads til op til 4 børn ved dette bord. (Du kan skabe flere siddepladser, ved enten at tilføje bænken Otto, eller ved at tilkøbe Arthur taburetter).

Bordet er funktionelt og praktisk, og giver rig mulighed for at barnet kan sidde og lege i timevis. Der er god plads på bordet til leg, til dukkehuset,  til at være kreativ, til at spille spil eller til at dække op med kaffestellet til dukkerne og andre gæster.

Vores Tristan bord, er ligesom vores andet bord og bordsæt fordelagtige, hvis du skal skabe ekstra bordplads til børnene til et arrangement. Her kan bordet hurtigt og enkelt klikkes sammen, og vupti, så er der skabt et bord til de mindste også.

Produktmål: 
Højde: 42 cm  , Dybde: 70 cm  , Længde: 70 cm

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

 

 

Vægt6 kg
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.