Legebord Bjørn

449,00 DKK

Legebordet Bjørn er vores allestørste legebord – og et bord der virkelig indbyder til, at der kan leges i timevis, eller hvis der hurtigt, nemt og enkelt skal skabes et ekstra børne-bord eller et lille buffetbord til de mindstes arrangementer.

Ønsker du at skabe siddepladser til bordet, kan du med fordel købe de matchende Arthur taburetter  og- eller vores Otto-bænke.

Legebordet kunne også være et projekt for den kreative familie. Det kunne være at der måske skulle males vejbaner, søer, grønne arealer, marker, parkeringspladser mm. på – så har man lige pludselig et fantastisk fundament for lege eks. at med  lego (City, Friends mm), samt med bondegård og dyr for de mindste. Vær dog opmærksom på, hvis I skulle give Jer i kast med det projekt, at træ er et levende materiale som giver sig ved fugt, og det er derfor ikke sikkert at funktionen med at kunne skille ad og samle vil fortsætte med at være funktionsdygtigt.

Produktmål: 
Højde: 41 cm, Dybde: 70 cm, Længde: 135 cm

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Bonusinfo:
Bordet blev faktisk startskuddet til Wood if, og til at den drøm nu bliver udlevet. En feriedag, hvor vi efter timers leg havde leget med LEGO, efterspurgte vores søn Bjørn, et sted hvor han i “børnehøjde” kunne sætte det færdigbyggede LEGO hen, men hvor det samtidig var tilgængeligt, og hvor han kunne side på knæ, taburet eller på numsen for at lege videre – og her udsprang ideen til dette aflange legebord. Bjørn elsker hans bord, og at der er plads til vejbaner og bygninger – og at der er rigtig god plads til at både han og hans venner kan lege der. 

 

Brand

Woodif

Vægt 10 kg

Andre har kigget på

Scroll til toppen

New
arrival

2019 collection

Har du set vores nye bogkasse Anne?

Udviklet i samarbejde med vores følgere og designere. Super børnevenlig, praktisk & alsidig

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.