Legehulen Mathilde

1.799,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Det søde lille legehus, til indendørs brug – til mange timers leg og hygge. Wood if’s legehus Samles på få minutter, og skilles ad lige så nemt igen. Legehuset eller hulen, har virkelig skabt begejstring hos vores testfamilier, så vi håber selvfølgelig I bliver lige så glade for det.

Beskrivelse

Legehus

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Inspirer dit barn til sjove lege med vores nye legehule Mathilde.

Legehuset indbyder til masser af  leg i timevis, og med de mindste børns fantastiske legende fantasi, er der ikke grænser for hvad sådan en hule vil kunne bruges til.

Det kunne være legehulen skulle bruges eller forvandles til en hemmelig hule, det klares let med et tæppe der kan smides over, og vupti så er der en hule, det kunne være en borg, et værksted, eller en lille skønhedssalon, hvor vennerne kom forbi og fik lakeret negle og sat hår.

Med en lille lyskæde eller lampe, kan der skabes et lille hyggeligt læsehjørne, hvor man kan putte sig med puder og dyner til en god historie.

Med hulens store åbning i den ene gavl, og den lille hylde der kan flyttes til at være både indvendigt og udvendigt, er hulen oplagt til rollelege som iskiosk eller butik – hvor vennerne kan komme forbi og få serveret saftevand og en lille kage ud igennem vinduet. Om sommeren ville hulen kunne placeres uden for (i tørvejr), som lille salgsbod ved vejkanten.

Placér legehulen som en hyggekrog på værelset, i køkken-alrummet, eller hvor det giver bedst mening hos jer at skabe en legehule, hvor de mindste medlemmer i familien kan få deres lege ‘helle’ med plads til koncentration og fordybelse om den gode leg.

Vores legehus har foruden den store åbning i den ene gavl, vinduer i begge sider og en åbning/dør. Hulen kan man med fordel placere som det passer bedst i ens hjem, da den ikke er tungere end den let kan flyttes rundt med.

Vores legehus egner sig bedst til indendørs brug

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

Totalbredde: 110 cm
Totaldybde: 65 cm
Højde til tagspids: 130 cm
Højde til vindueskarm: 55 cm.
Døråbning 50 cm bred x 90 cm høj

Bonus info:
Man kan også bruge huset uden tag, så man nemt som voksen kan følge med fra oven. Den lille hylde i vinduet, kan sidde både indvendig og udvendig.

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...