Lille Claus sæt

1.599,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Lille Claus som sæt af 2 stk. er et super fint opbevaringsmøbel, med rigtig god plads indvendig, en god siddeplads for de voksne, og et perfekt legebord for de mindre.

Normal pris for 2 stk. 1798,-

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Vores nye bænke, med låg, ruminddeling og den smarte funktion at de kan sættes sammen i forlængelse af hinanden, er perfekte til opbevaring på et børneværelse. Eller måske som skokasse i entréen? Eller til de yngstes legetøj i stuen?

Højden er perfekt til at de mindste, kan stå og lege med deres sager på bænken, og oprydningen klares nemt ved at pakke legetøj osv. kan være i de store rum, inde i bænken.

Om det er mere en stor opbevaringskasse end én bænk, det kommer nok helt an på hvordan man bruger dem. I hvert fald er sædet testet til at voksne kan sidde på det, med op til 130 kg.

Sættet  med 2 stk. ‘Lille Claus’ er i alt 148 cm bred, hvis man sætter de to sammen. De kan selvfølgelig også stå hver for sig. Har du behov for noget mindre, har vi storebror ’Store Claus’, der er 110 cm bred. og ‘Lille Claus‘ som single på 73 cm bred.

PRODUKTMÅL

Totalbredde: 146 cm. eller 2 x 73 cm.
Totaldybde: 35 cm.
Højde til sæde: 40 cm.

Bonus info:
Slagbænken er i øvrigt testet af fuldvoksne mand- og kvindfolk, dog kan vi ikke garantere for komforten hvis man tager en overnatning på bænken.

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...