Lille Claus

899,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Lille Claus er et super fint opbevaringsmøbel, med rigtig god plads indvendig, en god siddeplads for de voksne, og et perfekt legebord for de mindre.

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Vores nye bænke, med låg, ruminddeling og den smarte funktion at de kan sættes sammen i forlængelse af hinanden, er perfekte til opbevaring på et børneværelse. Eller måske som skokasse i entréen? Eller til de yngstes legetøj i stuen?

Højden er perfekt til at de mindste, kan stå og lege med deres sager på bænken, og oprydningen klares nemt ved at pakke legetøj osv. kan være i de store rum, inde i bænken.

Om det er mere en stor opbevaringskasse end én bænk, det kommer nok helt an på hvordan man bruger dem. I hvert fald er sædet testet til at voksne kan sidde på det, med op til 130 kg.

Denne version er med sine 73 cm. En fin størrelse, f.eks. til at have stående for enden af en seng, eller andre steder hvor der ikke er plads til storebror ’Store Claus’.

Den lille udgave sælges også i sæt med 2 stk. som kan sættes sammen, med det medfølgende beslag.

PRODUKTMÅL

Totalbredde: 73 cm.
Totaldybde: 35 cm.
Højde til sæde: 40 cm.

Bonus info:
Slagbænken er i øvrigt testet af fuldvoksne mand- og kvindfolk, dog kan vi ikke garantere for komforten hvis man tager en overnatning på bænken.

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...