Opbevaringskassen Aksel

749,00 DKK

Vores smarte opbevaringskasse Aksel er særligt egnet til de yngste, da kassen er udviklet med en skrå frontåbning, som gør, at selv de mindste med små arme,kan nå deres legetøj og andre fine sager.

Med sine 3 rum er der også mulighed for at sortere og holde styr på forskellige typer legetøj, så både legemad, dukkesager og biler kan have hvert sit rum.

 

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 1.100 kr. og hjemmelevering > 1.500 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Et børneværelse er fyldt med en masse småting. Vi kender alle, hvor hurtigt et børneværelse kan flyde med alverdens legetøj og tilbehør, såsom smådele fra Playmobil eller hele barbies klædeskab.

Derfor er gode opbevaringsmuligheder alfa og omega, så man undgår at gulvet er fyldt op med legetøj og andet rod.

Legetøjsopbevaring kræver en vis anvendelighed. Små arme og hænder skal kunne bruge dem, og derfor har vi udviklet disse lave opbevaringskasser, med skrå åbning, der særligt egner sig til de yngste børn. Kassernes indhold er super nemt at komme til, med den store skrå åbning. Samtidig kan toppen benyttes til bøger, spil, pynt og meget mere.

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

Totalbredde: 112 cm
Totaldybde: 40 cm
Totalhøjde: 52 cm
Hvert rum er 35 cm bred
Højde fra gulv til underkant: 14 cm

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...