Opbevaringskassen Ella

599,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Vores smarte opbevaringskasse Ella, er særligt egnet til de yngste, da kassen er udviklet med en skrå front åbning, som gør at selv de mindste med små arme, kan nå deres legetøj og andre fine sager.

Om man har en enkelt eller flere stående, kan Ella hjælpe med at holde styr på mange forskellige typer legetøj, så både legemad, dukkesager og bilerne kan blive gemt flot af vejen.

 

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Et børneværelse er fyldt med en masse småting. Vi kender alle, hvor hurtigt et børneværelse kan flyde med alverdens legetøj og tilbehør, såsom smådele fra Playmobil eller hele barbies klædeskab.

Derfor er gode opbevaringsmuligheder alfa og omega, så man undgår at gulvet er fyldt op med legetøj og andet rod.

Legetøjsopbevaring kræver en vis anvendelighed. Små arme og hænder skal kunne bruge dem, og derfor har vi udviklet disse lave opbevaringskasser, med skrå åbning, der særligt egner sig til de yngste. Kassernes indhold er super nemt at komme til, med den store skrå åbning. Samtidig kan toppen benyttes til bøger, spil, pynt og meget mere.

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

Totalbredde: 40 cm
Totaldybde: 40 cm
Total højde: 52 cm
Rum bredde: 35 cm
Hæjde fra gulv til underkant: 14 cm

Bonus info:
Selvom opbevaringskassen Ella måske ikke ser så stor ud, er den utrolig rummelig, og selvom vores samling af duplo er ret stor, løb vi tør for klodser inden den var fyldt.

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...