Pære Væghylden Birgitte

299,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Væghylden Birgitte er udformet som en pære og er en meget dekorativ løsning til nips, pynt og andre småting. Birgitte har 2 hylder og kan bære 5 kg pr hylde. Hvis du har en pilot i maven er flyvemaskinen Christian eller luftballonen Frederik måske også sagen.

Mål: H: 67 cm x B: 40 cm x D: 11 cm

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Væghylden Birgitte er udformet som en pære og er en meget dekorativ løsning til nips, pynt og andre småting. Med formen kan nogle forældre måske huske tilbage til Bamse og Kylling på månen hvor de rejser afsted i deres pære 🙂 Birgitte har 2 hylder og kan bære 5 kg pr hylde. Hvis du har en pilot i maven er flyvemaskinen Christian eller luftballonen Frederik måske også sagen.

Hylderne kan hænges på væggen, vi har lavet et 8 mm stort hul i toppen, som passer til helt almindelig skruer. Alternativt kan man også binde en snor i. (snor eller skrue medfølger ikke).

Til pæren her, medfølger også to fødder, som let klikkes på således at pæren kan stå selv og være dekorativ på et skrivebord, i en vindueskarm eller hvor det nu passer ind hos dig.

Hver hylde kan bære op til 5 kg.

PRODUKTMÅL

H: 67 cm x B 40 cm
Hylder: D: 10 cm x B: 34 cm (nederst) / B: 21 (øverst)