Tilbud

Pakke 1

1.995,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

3 håndplukkede favoriter, som vi har sammensat i en pakkeløsning, hvor du samtidig spare lidt penge. Den lille reol Bo, tallerkenrækken Dicte og sidebordet Hugo.

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Et perfekt kombinationssæt, bestående af 3 populære produkter.

Vores tallerkenrække Dicte er en smart vægreol, som også kan bruges som bogreol til ophæng på væggen. Ligesom Sigrid er den skabt på baggrund af en stor efterspørgsel fra kunder og følgere.
Dicte er lavet til at hænge på væggen, men er lige så nem at samle som resten af vores produkter. Det klares selvfølgelige uden skruer, lim og værktøj – dog kræves det at du selv finder passende skruer til at sætte den fast på væggen.

Sidebordet Hugo kan bruges som natbord, minireol eller til andre sjove formål? Der er i hvert fald fin mulighed for at få præsenteret yndlingslegetøjet, spil, bøger mm. rigtig smart på børneværelset, eller hvor man lige har brug for lidt ekstra opbevaring.

Skænken Bo er med sin “lille” størrelse et perfekt møbel på børneværelset, som ikke kræver en masse plads, og som samtidig giver rigtig gode muligheder for opbevaring af alt fra spil og bøger, til fine kasser med diverse legetøj.

PRODUKTMÅL

Skænken Bo

Totalbredde: 68 cm
Totaldybde: 32,5 cm
Totalhøjde: 73,5 cm
Højde til øverste hylde: 71 cm

Øverste hylde:
Bredde: 62,5 cm
Dybde: 30 cm

Rummene
Bredde: 30,5 cm
Højde: 29,5 cm
Dybde: 30 cm

Afstand fra guld til nederste hylde: 7 cm

Dicte

H: 120 cm x B: 65 cm x D: 12 cm
Hylderne er 60 cm. brede og 10 cm dybe, og med 3 hylder kan der virkelig puttes mange bøger i reolen, som nemt klare 12 kg. på hver hylde og ialt 36 kg.

Man kan i øvrigt undlade de to frontpinde, og bruge hylden til opbevaring, nips og pynt, hvis man vil have andet end bøger i reolen, er det intet problem.

Husk at benytte de rigtige skruer mm. til den type væg, som reolen skal hænge på. Der er et lille stykke luft på ca. 15 mm mellem væg og bagpladen hvor skruerne skues i.

Hugo

H: 55 cm. x D: 35 cm. x B: 46 cm.

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.