Sættekassen Johanne

899,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Vores sættekasse Johanne er en rektangulær sættekasse med 18 små rum i den fineste lyse birkekrydsfiner – der med sit lette og lyse design passer ind mange steder. Fyld den op med dine yndlingskopper, små planter, lys eller dekorer den med en fin lyskæde. Kun fantasien sætter grænser.

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Vores sættekasse Johanne er en rektangulær sættekasse med 18 små rum i den fineste lyse birkekrydsfiner – der med sit lette og lyse design passer ind mange steder.

Væghylden indbyder til at skabe hygge, og når du fylder sættekassen med dine mest elskede pyntegenstande, vil det forvandle din væg til et sandt personligt kunstværk.

Sættekassen pynter i ethvert køkken, i stuen, entréen, badeværelset eller på børneværelset, hvad enten det er til favoritkopperne, rejsesouvenirene, yndlingsfigurerne, dufte, den lille natlampe – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Sættekassen Johanne er lavet med 3 huller til ophæng, så du helt selv kan vælge, om den skal hænge lodret eller vandret.

Vidste du, at vi har hele 4 sættekasser i vores sortiment. Du finder de andre 3 lige her – sættekassen Ida, sættekassen Helle, sættekassen Ole.

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

PRODUKTMÅL:
Totalbredde: 44 cm
Totalhøjde: 85 cm
Totaldybde: 13 cm

Hylde/rum:
Bredde: 12,5 cm
Højde: 12,5 cm
Dybde: 9,5 cm

Vedligeholdelse:
Alle vores produkter kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter, der er naturlige og ubehandlede, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle vores produkter er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet. Alle produkter leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...