Tallerkenrække Dicte

679,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Vores tallerkenrække Dicte er en smart vægreol, som også kan bruges som bogreol til børneværelset. Derved kommer bøgerne til sin ret, dekorerer værelset med sine farver – og giver anledning til mere læselyst ved sengetid.

Mål: H: 120 cm x B: 65 cm x D: 12 cm

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Vores tallerkenrække Dicte er en smart vægreol, som også kan bruges som bogreol til ophæng på væggen. Ligesom Sigrid er den skabt på baggrund af en stor efterspørgsel fra kunder og følgere.
Dicte er lavet til at hænge på væggen, men er lige så nem at samle som resten af vores produkter. Det klares selvfølgelige uden skruer, lim og værktøj – dog kræves det at du selv finder passende skruer til at sætte den fast på væggen.

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

H: 120 cm x B: 65 cm x D: 12 cm
Hylderne er 60 cm. brede og 10 cm dybe, og med 3 hylder kan der virkelig puttes mange bøger i reolen, som nemt klare 12 kg. på hver hylde og ialt 36 kg.

Man kan i øvrigt undlade de to frontpinde, og bruge hylden til opbevaring, nips og pynt, hvis man vil have andet end bøger i reolen, er det intet problem.

Husk at benytte de rigtige skruer mm. til den type væg, som reolen skal hænge på. Der er et lille stykke luft på ca. 15 mm mellem væg og bagpladen hvor skruerne skues i.

Du kunne også være interesseret i...