Tallerkenrækken Malthe

849,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Vores tallerkenrække Malthe er en smart vægreol, som også kan bruges som bogreol til ophæng på væggen, ligesom tallerkenrækken ‘Sigrid’ og ‘Dicte’, som også findes på webshoppen.

Malthe er blevet tilføjet sortimentet fordi vi oplevede, at der var stor begejstring for en tallerkenrække, der dels var længere, men som også var smallere, og derfor kan passe mange steder ind i hjemmet.

Malthe er lavet til at hænge på væggen og er lige så nem at samle som resten af vores produkter. Det klares selvfølgelige uden skruer, lim og værktøj – dog kræves det at du selv finder passende skruer til at sætte den fast på væggen.

Beskrivelse

Vores tallerkenrække Malthe er en smart vægreol, der er helt perfekt til som bogreol til børneværelset. Derved kommer bøgerne til sin ret, dekorerer værelset med sine farver og skaber et mini-bibliotek i hjemmet. Vores erfaringer viser, at der helt naturligt bliver læst mere højt og skabes større læselyst derhjemme, hvis bøgerne er let tilgængelige. Og er der noget hyggeligere end at læse højt for både store og små?

Tallerkenrækken er designet, således at man nemt kan afmontere fronterne, og dermed have helt åbne hylder, dermed kan tallerkenrækkereolen bruges til alt fra nips og pynt til ungernes yndlings legetøj, ferie minder og foto rammer.

Hvis reolen skal hænge hos de mindste småfolk, kan det i øvrigt anbefales at hænge tallerkenrækken i en højde, så børnene selv kan nå de nederste hylder. På den måde har børnene mulighed for selv, at tage initiativ til at kigge i bøger, være nysgerrige og medbestemmende i egen handlinger, eksempelvis om hvornår man gerne vil have læst en bog og være sammen med mor og far – eller hvem der nu lige er tilstede til at hygge sig.

PRODUKTMÅL

Mål:
H:  145cm x B: 53cm x D: 13cm

Fra den nederste hylde og op til den næste er der 32 cm mellemrum, og fra den af og op til den næste er der 35 cm mellemrum. Det gør sig også gældende fra den midterste til den øverste.

Bonusinfo:
Husk at benytte de rigtige skruer mm. til den type væg, som reolen skal hænge på. Der er et lille stykke luft på ca. 15 mm mellem væg og bagpladen hvor skruerne skues i.

Denne tallerkenrække vejer (uden indhold) 6,10 kg.

Med 4 hylder, kan der virkelig puttes mange bøger i denne tallerkenrække, som nemt kan klare ca. 12 kg på hver hylde.

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...