Tøjstativet Rod

1.349,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Endnu et medlem af vores garderobe-familie, nemlig tøjstativet Rod – og nu med hylder.

Motiver dine børn til at blive mere selvstændig med dette alt-i-et stativ. Vi dem hvor super nemt det er, at finde hue, handsker og jakker på de brede hylder og lange bøjlestang i børnehøjde.

Rod kan vendes begge vej, så du kan have hylderne til venstre eller højre, som du ønsker.

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Vore tøjstativ eller måske mini-garderobe Rod, kan skabe orden hos de mindste. Om det så er i entreen til overtøjet med plads til vanter, huer eller cykelhjelmen på hylderne. Eller på børneværelset til alt udklædningstøjet – eller som et mini walk-in til de mindstes fine festkjoler og pæne skjorter?
– Så er Rod fyren for jer!

Designet er smart, enkelt i en klassisk nordisk stil, og perfekt til at skabe og indrette de allerfineste personlige børnehjørner eller børneværelser med.

Invester 2 minutter – og få selvstændige børn!

Opvarter du også dine børn lidt for meget (ligesom vi måske også selv gør)? Så er det måske på tide at de selv skal lære at tage tøj på – og få en succesoplevelse.
Du kender det måske godt om morgenen, hvor I har travlt og du giver børnene sko, jakker, cykelhjelm og handsker på. Alt for travlt til at lade dem gøre tingene selv – og så er det måske lidt besværligt fordi deres ting hænger højt og de ikke selv kan nå tingene.
Men med Rod og en gentagne 2 minutters investering om morgenen kan du gøre dine børn mere selvhjulpne og du slipper (forhåbentlig) for at stresse inden I skal ud af døren.
– Ved at lade børnene selv gøre sig færdige giver du dem en succesoplevelse, der giver dem mere selvtillid. Til gengæld synes de måske det er sjovt at være færdig før mor og far.

Måske lykkes det ikke hver gang, men når Rod er nede i børnehøjde er der grobund for at I kan selv lade dem prøve. Så fremover behøver de ikke være afhængig af jeres hjælp.

Så gør morgenen og eftermiddagen til en leg – det er ret godt givet ud!

Multi-møblet Rod

Rod er fyldt med detaljer der kan hjælpe dig og dine børn.
På siden finder du 2 kroge. Her kan du hænge de mindstes kasketter eller yndlingstaske. Derudover er der 3 gode store hylder, hvor der er plads til at fylde op med cykelhjelme, kasser eller noget helt andet.

Du kan selvfølgelig som vi nævnte tidligere, få fuld overblik over børnenes kostumer og tilbehør på børneværelset. De små spiderman-, prinsesse-, Paw Patrol- eller ridder kostumer kan hænge fint på den lange bøjlestang. Handsker, masker og sværd kan få en plads ved siden af og så er der styr på den næste leg når vennerne kommer på besøg.

Bonusinfo: Vores opbevaringskasser Christina, kan også stå på hylderne.

OBS: Bøjler og kasser følger ikke med.

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

Udvendig mål:
Højde:  110 cm,
Bredde: 100 cm , inkl. kroge
Dybde top: 32,0 cm
Dybde bund: 40,5 cm

Hylder (indvendig):
Dybde: 40 cm
Højde: 31,5 cm
Bredde: 31 cm

Bøjlestand:
Længde: 62 cm
Fra bøjle-stangens top og ned til bundpladen er der 83 cm.

Hvis du bruger den i entréen kan den måske kombineres med vores entrémøbel Ellen.

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Du kunne også være interesseret i...