Væghylden Cleo

799,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Endnu en nyhed til dig som savner en smart og funktionel væghylde til enten puslepladsen, i stuen eller måske badeværelset? Her hænger den så fint, og fungere som “natbord”.

Det smalle design gør at den nemt passer ind på et børneværelse, uden at optage en masse gulvplads.

Cleo er en smal væghylde i træ, som giver masser af muligheder for opbevaring i stuen til billeder og nipsting. Eller brug den som ekstra hylder i køkkenet til kogebøger, krydderier og olier så det står skarpt. Mulighederne er mange.

H: 115 cm x B: 29 cm x D: 20 cm

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

– Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvor vores søde og dekorative væghylde i træ kan hænges op. Så ønsker du mere plads på gulvet og samtidig en pæn vægdekoration at kigge på, så er Cleo, lige noget for dig!

Vores væghylde Cleo, er den smalleste model, af vores 2 nye væghylder. Storebroderen Theo er ca 25 cm bredere, ialt 54 cm bred.

Du kan med lethed skabe dit helt eget personlige udtryk med, alt efter hvor du placerer den og hvad den skal anvendes til. Den er et perfekt emne til din næste DIY

Væghylden i det smukke lyse birktræs-krydsfiner, er i et let og stilrent design og let at placere alle steder i huset. Theo kan anvendes mange steder, hvad enten det er i stuen til nips og familiebilleder som skal fremhæves.

Hæng den også på badeværelset til cremer og dufte eller som natbord til de mindste på børneværelset.

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

Totalbredde: 29 cm
Indvendig bredde: 25 cm
Indvendig højde pr rum: 28 cm
Hyldedybde: 17,5 cm
Totaldybde: 20 cm
Højde: 115 cm

Vedligeholdelse:
Møblerne kan sagtens tørres af med en fugtig klud. Men da det er produkter der er naturlige og ubehandlet, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle møbler er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet.

Alle møbler leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Ophæng:

I rygstykkerne på reolen, er der forboret ophængs huller, hvor du let indsætter en almindelig skrue, vi anbefaler skruer i størrelse 5×70 mm. som minimum. Befæstning i væggen skal naturligvis gøre med passende skruer, rawplugs, vægdybel eller hvad der nu passer hos jer. Skruer og andet medfølger ikke, da det naturligvis er forskellige skruer der bruges i forskellige vægmaterialer.

Du kunne også være interesseret i...