Væghylden Theo

899,00 kr.

Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 1.100 kr.

Levering 5-7 hverdage

Dansk producerede møbler lavet personligt til dig!

100 dages returret

Væghylden Theo, er den bredeste model, af vores 2 nye væghylder, som du med lethed kan skabe dit helt eget personlige udtryk med, alt efter hvor du placerer den og hvad den skal anvendes til.

Væghylden i det smukke lyse birktræs-krydsfiner, er i et let og stilrent design og let at placere alle steder i huset. Theo kan anvendes mange steder, hvad enten det er i stuen til nips og familiebilleder, som skal fremhæves eller på badeværelset til cremer og dufte eller som natbord til de mindste på børneværelset.

Beskrivelse

YDERLIGERE BESKRIVELSE

Væghylden Theo er den bredeste model af vores 2 væghylder, som du med lethed kan skabe dit helt eget personlige udtryk med, alt efter hvor du placerer den, og hvad den skal anvendes til.

Væghylden i det smukke lyse birktræs-krydsfiner er i et let og stilrent design og er let at placere alle steder i huset. Theo kan anvendes mange steder, fx i stuen til nips og familiebilleder, som skal fremhæves.

Hæng den også på badeværelset til cremer og dufte eller som natbord til de mindste på børneværelset.
– Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvor vores søde og dekorative væghylde i træ kan hænges op. Så ønsker du mere plads på gulvet og samtidig en pæn vægdekoration at kigge på, så er Theo lige noget for dig!

Theo har udfræsninger på bagsiden, så du kommer ikke i konflikt med dine fodpaneler. Du kan skubbe den helt ind til væggen, og dermed kan du også fastgøre den til væggen, hvis du ønsker dette. Vi anbefaler dog altid at fæstne høje møbler til væggen af sikkerhedsmæssige årsager.

Samlevejledning

PRODUKTMÅL

Totalbredde: 54 cm
Indvendig bredde: 50 cm
Indvendig højde pr rum: 28 cm
Hyldedybde: 17,5 cm
Totaldybde: 20 cm
Højde: 120 cm

Vedligeholdelse:
Alle vores produkter kan sagtens tørres af med en fugtig klud, men da det er produkter der er naturlige og ubehandlede, skal man være opmærksom på og påpasselig med fugt og våde elementer, da det kan medføre rander og skjolder.

Materialet:
Alle vores produkter er lavet i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet. Alle produkter leveres usamlet, men med en samlevejledning.

Ophæng:
I rygstykkerne på reolen, er der forboret ophængs huller, hvor du let indsætter en almindelig skrue, vi anbefaler skruer i størrelse 5×70 mm. som minimum. Befæstning i væggen skal naturligvis gøre med passende skruer, rawplugs, vægdybel eller hvad der nu passer hos jer. Skruer og andet medfølger ikke, da det naturligvis er forskellige skruer der bruges i forskellige vægmaterialer.

Du kunne også være interesseret i...